fredag 13 juli 2012

DAGARNA DE GÅR OCH GÅR

 Idag skiner solen, än så länge ska jag väl tillägga. Men för varje stund som solen skiner så får man tacka och ta emot.
Per ligger och sover än, han har jobbat inatt, den tredje natten. Han har oftast svårt att sova efter sina nattskift, så jag är glad så länge han sover. Men nu så är han ledig i helgen eventuellt kommer Falu barnbarnen hit i morgon för att vara här en natt. Victoria och Jesper ska på fest hos Elin och Fredrik.
Jag har inte mått så bra den här veckan, har vaknat med huvudvärk varje morgon, så jobbigt. Då måste jag ta migräntabletter, men min mage gillar inte riktigt det. Det blir en liten ond cirkel av det hela.
Igår gjorde jag något som jag sällan gör nu för tiden......Jag bakade bullar :))) Fy farao vad det är gott med nybakade bullar.
Förr när barnen var små bakade jag ofta, hade alltid bullar i frysen plus lite annat. Sedan bakade jag matbröd, nästan varje vecka. Nu när det bara är jag och Per har jag inte tid, eller sedan är det kanske att man prioriterar på ett annat sätt.
Jag har kommit igång med min kofta, som stickas av garnet jag köpte i Ödeshög, på Östgöta ullspinneri. Koftan heter Veronika och mönstret är designat av Ebba Stålhandske. Jag har bar kommit halvvägs på den första ärmen, vi får väl se hur lång tid det tar att sticka den. Men de är ett härligt garn och när man stickat en stund känner man ullfettet i händerna så det blir skönt att sticka med det.
Här ser man mudden på ärmen, mönstret på den kallas björnbär.
Ett kort taget lite längre ifrån.

Ha det gott allihopa Maja