lördag 12 januari 2013

HALLO DÄR!!

 
Nu har det gått ett tag sedan jag hörde av mig här. Men det har varit lite annat att tänka på så tiden har inte funnits där. Skolan har ju börjat igen. Jag har nya grupper i slöjden och det var jätte fina ungar, igen. Ska även ha en ny grupp på tisdag på den andra skolan som jag ska jobba på, nu till att början bara sexorna, men efter påsklovet alla de andra grupperna för då går den nuvarande läraren i pension.
Jag stickar på men Idas kofta, det går bra. Det är det mesta i handarbetsväg som jag jobbat med. Jag är lite trött när jag kommer hem på eftermiddagarna.
Men jag har sytt en kudde av en gardin som jag köpte på Röda korsets loppis före jul. Få se vad jag gör med den.
Inte hade jag så mycket att berätta men nu vet ni att jag lever i alla fall.
 Kudden av en gammal gardin. :)
  

Sedan har min provdocka som jag köpte på Erikshjälpens loppis tidigare i höstas fått ett ben.
Själva "benet" en gammal gardinstång och "foten" från ett gammal parasoll. Tur man spar en massa saker för till slut kommer de till nytta.
 
Jag hade tänkt visa tyg som jag skickade efter från Stoffoch stils rea katalog. Men när jag skulle ta ut det vid Tempo igår så blev det ett NEJ! Jag hade skrivit Maja, och det är ju inte mitt riktiga namn utan mitt smeknamn, knappt så jag själv vet vad jag heter, men mitt riktiga namn är Marja-Leena. Därför fick hon i kassan inte lämna ut paketet. Jag fick ringa posten och meddela problemet, sedan till Stoffoch Stil och ändra mitt namn, Dessutom kommer det här kalaset att kosta 200 kr extra för att posten ska göra en ny lapp med mitt namn, ja så kan det gå när haspen är på.
 
Ha det gott alla där ute
Maja