lördag 13 oktober 2012

MYSVÄDER...ELLER?

 Då var det Lördag igen. Veckorna går fort och de är så intensiva. Man hinner knappt med. Nu är det bara två veckor i skolan innan det är höstlov. Det har varit en bra höst på den nya skolan, jag känner att jag kommit in i rutiner och lärt mig känna eleverna. Jag stickar och syr här hemma, men det går med lite snigelfart. Jackan som jag syr på strular lite, tappar då sugen lite för att slutföra den. Men nu i helgen ska jag verkligen försöka få den klar.
Nu håller jag också på med ett inspirationsmaterial till skolan och ska samtidigt skriva en  beskrivning till den, det är inte lätt att skriva så enkelt att eleverna kan följa det utan att behöva fråga mig hela tiden. Men det visar sig när eleverna får den framför sig.
I onsdags var jag på stickcafé, jag och alla tanter. Jag är faktiskt yngst, de andra är pensionärer förutom hon som äger affären, men vi har det så trevligt :)
Sedan har jag ju alla mina stickarbeten som ligger lite överallt. Några mindre arbeten ska jag göra som kan bli julklappar.

En stickning som är en julklapp, till vem? ja det visar sig.

Garnet heter pingpong, är mer grön än på bilden. Min kamera är ju inte som jag vill att den ska vara.
ska ev ärva Sofies systemkamera, hon vill köpa en ny så då hugger jag hennes.

Ha det gott i höstmyset
Maja