söndag 30 mars 2014

NU SÅ

Som vanligt nu för tiden så blir det inte uppdaterat här så ofta. Det har flera orsaker. Jag har kanske inte tillräckligt intressanta saker att skriva om, eftersom det inte är så vansinnigt många som läser. Sedan är tiden oftast knapp och prioriteringen blir därefter, sedan är jag såååå förbaskat trött på eftermiddagarna kanske det kan bli bättre nu när visar sig lite mer och dagarna blir längre.
Jag har ju som vanligt miljoner projekt som jag skulle vilja förverkliga. menmen :P
I helgen har jag väl inte gjort så mycket märkvärdigt. Men igår var vi i alla fall och firade en av mina svågrar som fyller 50 på tisdag. (min yngsta systers sambo)
Idag har jag tvättat köksfönstren och igår tvättade Per sovrumsförnstren, det var första gången Per tvättade fönster. Men det beror på att jag inte har låtit han göra det, jag har inte litat på att det ska bli som jag vill och då kan man göra det själv. Men vi köpte en fönstertvättare i höstas men inte använt den så mycket än. Jag är väl inte helt begaistrad av den, men det kan ju vara så att jag inte har rätta knycket.
 
Lite stickning har jag hunnit med, inget som är klart än.
 
Den här börjar på att bli klar, jag har ett slut datum så till dess ska jag vara klar.
 

Sedan håller jag på med denna gulliga hippo. Fick efter en efterlysning på facebook sidorna ur rivna från den tidning som hade mönstret. En riktigt hygglig person skickade dem till mig. Ganska häftigt att en helt okänd person gör detta åt mig. Mönstret är designat av Alan Dart. Han gör så mycket fina mönster på djur och andra figurer. Vi får se när den blir klar.
 

Sedan nu i helgen har jag sytt en tröja till Ida. mönstret är INTE ur Ottobre den här gången utan Onion.

Det är rynkat på både fram och bakstycket, hoppas hon kan ha den och att hon gillar den.
Tyget är sån´t som jag hade hemma så minus ett tyg i samlingen.

En bedrövad Gina som inte fick komma ut i gräset.
 
Tack för idag
Maja