fredag 4 februari 2011

FREDAGSMYYS ELLER???

Då var det fredag igen. Veckorna går väldigt fort. Den här veckan har varit rörig och konstig hela veckan. Dels för att vi fick ett nytt schema på jobbet och det blev lite halvkaotiskt. Alla sprang omkring och frågade vad som gällde och ingen kunde ge riktiga svar. Men hur den är var så blev det ganska bra ändå. Jag fick lite mindre planeringstid och det kändes väldigt stressande, men jag får försöka tänka om och lägga upp planeringen på något annat sätt, vill ju inte sitta hemma på fritiden och planera för mycket, för lite gör man hemma oavsett. Sedan väntar vi alla på att dotter Ett ska få besked om sin tenta, det är lite kris just nu, men vi hoppas och tror att det har gått bra. I tisdags var jag på bio med mina flickor och såg Svinalängorna, den var jätte bra, gå och se den. Jag vet inte när jag var på bio sist, det blir inte så ofta, tyvärr. I Onsdags började dotter Tre på en praktik på en firma med bildelar i Hedemora, kan kanske leda till ett varaktigt jobb. Så har min vecka varit, så nu känner jag att jag förtjänar en god vila :)
Stoff och Stil med vårens och sommarens tyger, alltid lika roligt men det blir inte så mycket beställt som man tror till slut.
Min vinst från C det ska bli roligt att virka den lilla fjäderfjän :) Till sist min mamma i nya sjalen, och hon blev jätte nöjd :D
Mamma
Nu ska jag åka till affären och köpa mat till i kväll
Hej då Maja