söndag 17 februari 2013

RASSEL OCH KRASSEL

Då blev man förkyld till slut. Jag har ju skrutit över att jag klarat mig från både förkylning och magsjuka, när "alla" runt mig drabbats. Men nu så är jag förkyld, inte så jätte farligt ,än i alla fall. Men tillräckligt för att man känner sig lagom mosig och snorig, ont i halsen, ja ni vet. Jag tycker halsont på natten är jobbigast och sedan att det rinner ur ögonen hela tiden, nog om det.
Jag har stickat en del på baskern/mössan ut min nya fina bok. Den är rolig att sticka, man ser på mönstret hur den växer fram. Kommer nog att sticka mer kul ur boken, kanske ett par vantar. Min följetång av koftan som det fattas garn till, är följande, Tyglina som jag har på min blogglista ska titta i "hennes" garnaffär om de har garnet, om inte så funderar jag på att lägga in en rand i ärmen med en annan färg, kan ju bli effektfullt, vad vet jag.
Så här långt har jag kommit på mössan, visst blir det fint?
 
Sedan har jag sytt en del mellan sportsändningarna.
Jag har sytt klar min tunika som har hängt på provdockan halvfärdig ett tag nu. Den blev helt OK.
Sedan klippte jag till en tunika till Ida. Tyget hade jag hemma, sydde för ett bra tag sedan en klänning till Lovis. Nu är det inte mer än småbitar kvar av det tyget.
Mönstret är ur Ottobre 1/12.
Jag lade till en spets i nedre kanten. Har sett på Lindex att de har gjort så på tunikor som de har, så varför inte, när jag ändå hade spets hemma. Tyckte det blev ganska bra.

Tunikan, svårt att ta kort, man skulle ha passat på när det var ljust ute, men då hade jag inte tid.

Kanten på tunikan.

En jätte dålig bild på min tunika, men det var inte så viktigt.
 
 
 
 
Ny vecka i morgon, ha det gott
Maja