tisdag 14 februari 2012

MITT HJÄRTA ÄR DITT.......

Alla hjärtans dag. Jag är väl inte den som firar den dagen så jätte mycket. Men då man läser överallt hur folk ger varandra olika kärleksförklaringar, kom jag att tänka på en ska som jag gjorde på universitetet vi fick en uppgift om att sy något med temat utanpå och inuti. Jag tänkte ganska direkt på ett hjärta. Vi har den inuti oss men samtidigt visar sig den ibland på olika sätt utanpå. Hjärtat som man beskriver den. Röd och formen som på bilden.
Sedan inuti så ter sig hjärtat på olika sätt, det beskriver jag med små hjärtan inuti den stora. Ett som är rött och fluffigt som ett riktigt gose hjärta som man älskar, ett vanligt rött som slår som den ska. Ett blått för alla hjärtsjuka, ett svart för den elaka eller då man är jätte arg, eller varför inte svartsjuka, ett brustet hjärta, ett choklad hjärta, ett guld hjärta för den som är guld värd, en liten virka som tillhör slöjdfröken :)
När jag kom hem som hastigast mellan jobb och sykurs. Stod det en bukett rosor på bordet. <3 Sedan har jag startat upp mina Kurikka vantar.
Hoppas ni haft en bra alla hjärtans dag Maja