söndag 15 april 2012

DAGEN D

Idag gäller det. Per och jag ska åka till Gävle på hockey, den fjärde final matchen och det kan bli ett avgörande, Brynäs tar förhoppningsvis GULD idag :)
Igår var min syster hit med en födelsedags present till Per. Han fick en tröja som det stod "Guldet ska hem" och den ska han ha på sig idag. Nu när påsklovet är slut så går jag i i en ny fas i arbetslivet, jag ska jobba som timvikarie. Få se hur det kommer att kännas. Jag har ju ganska svårt med att jobba när jag inte kan planera framåt men jag hoppas det går bra och att min mage håller.
Annars har det här lovet varit mycket bra. Jag har varit pigg, nästan ingen huvudvärk alls, jag har fått mycket handarbete gjort, både sytt och stickat och sedan har jag vävt på min matta som jag satte upp i augusti. NU är det bar så att tasorna som jag haft i de stora partierna håller på att ta slut och jag har bara vävt ca 1m. Så nu måste jag försöka hitta en liknande färg, för en meter är ju ingen matta som jag vill ha.
Jag har börjat på en pyttipanna, men jag har samtidigt tittat på TV och det har bara blivit fel i början, så det har inte hänt något , ska börja på den när jag inte har TV:n som stör.
Sjalen som jag stickat av garnet som jag köpte i veckan.
Mattan, ser ut som jag inte kommit längre än sist men det finns under bommen också.
Jag undrar hur man ska göra och skriva om för att få många läsare och kommentarer i sin blogg, man vet ju egentligen ingenting om vad folk tycker om den, egentligen spelar det ju ingen roll för jag skriver ju mest för att dokumentera för mig själv. Men visst vore det roligt om många gillade den och att man inspirerade många.
Nu så ska jag ladda för kvällen Maja