söndag 15 april 2012

DAGEN D

Idag gäller det. Per och jag ska åka till Gävle på hockey, den fjärde final matchen och det kan bli ett avgörande, Brynäs tar förhoppningsvis GULD idag :)
Igår var min syster hit med en födelsedags present till Per. Han fick en tröja som det stod "Guldet ska hem" och den ska han ha på sig idag. Nu när påsklovet är slut så går jag i i en ny fas i arbetslivet, jag ska jobba som timvikarie. Få se hur det kommer att kännas. Jag har ju ganska svårt med att jobba när jag inte kan planera framåt men jag hoppas det går bra och att min mage håller.
Annars har det här lovet varit mycket bra. Jag har varit pigg, nästan ingen huvudvärk alls, jag har fått mycket handarbete gjort, både sytt och stickat och sedan har jag vävt på min matta som jag satte upp i augusti. NU är det bar så att tasorna som jag haft i de stora partierna håller på att ta slut och jag har bara vävt ca 1m. Så nu måste jag försöka hitta en liknande färg, för en meter är ju ingen matta som jag vill ha.
Jag har börjat på en pyttipanna, men jag har samtidigt tittat på TV och det har bara blivit fel i början, så det har inte hänt något , ska börja på den när jag inte har TV:n som stör.
Sjalen som jag stickat av garnet som jag köpte i veckan.
Mattan, ser ut som jag inte kommit längre än sist men det finns under bommen också.
Jag undrar hur man ska göra och skriva om för att få många läsare och kommentarer i sin blogg, man vet ju egentligen ingenting om vad folk tycker om den, egentligen spelar det ju ingen roll för jag skriver ju mest för att dokumentera för mig själv. Men visst vore det roligt om många gillade den och att man inspirerade många.
Nu så ska jag ladda för kvällen Maja

3 kommentarer:

 1. Hej där! Hoppas att Brynäs vinner guldet idag....Så jag slipper mer hockey på TVn nu..:-)
  Jag kollade runt lite. Tåget är det inget problem med, jag kan vara uppe 9.19. Men Sätergläntan är inte öppen lördagar, vad jag kunde se i alla fall och Wålstedts garn hade ingen information om öppettider. Jag vet att du ska vara timvikarie så det kanske är svårt att planera en vardag, om man inte tar t ex valborg, då skolan kanske inte är öppen..? Jag vet inte, vi får kanske höras. Men för min del kommer jag gärna upp till dig.

  SvaraRadera
 2. Jag gillar din blogg, men är nog lite dålig på att kommentera, ska försöka bättra mig, vet ju själv att det är trevligt att se vad andra tycker om det man skriver.
  Att sticka sjal framför TV är för mig näst intill omöjligt, det blir bara fel då. Ska bli spännande att se mattan färdig.

  Kram

  SvaraRadera
 3. Läser det du skriver, gillar det du gör och tycker du är duktig. Är avundsjuk på allt du hinner göra.
  Synd att Brynäs inte vann igår, hejade på dem redan när jag gick i skolan för ca 100 år sedan medan merparten av skolan tror jag hejade på Leksand. Och anledningen till att jag hejade på Brynäs var ju att det var ett norrlandslag för mig. Nu finns det ju fler lag uppifrån, men hjärtat brinner lite mer för Brynäs iallafall.

  SvaraRadera

lämna ett spår efter er så blir jag glad