måndag 23 december 2013

GOD JUL

Då var det dan före dan. Den här julen har jag inte gjort mycket i jul väg. Det beror ju som jag tidigare nämnt på mina studier. Nu är en kurs klar. Jag var till Borås tors/fred och skulle visa upp mina färgarbeten. Nu blev det inte riktigt som jag trodde, det var bara min grupp som fick se den för läraren glömde våran grupp och hann inte med att se det vi gjort. Kändes lite konstigt när man lagt ner så mycket jobb och hon inte tittar på det ens. Nu får jag bara hoppas på att min uppsats blir godkänd.
Nu under jullovet ska jag skriva min andra uppsats och som tur är så är inte den lika omfattande, bara 4-5 sidor jämfört med 10 på den förra. Jag längtar efter att få handarbeta, läsa en roman och bara få göra det jag känner för.
Ikväll kommer mina barn, barnbarn mågar och mina föräldrar hit på en förjulafton. Vi brukar vara här kvällen för julafton bara vi tillsammans och det är mysigt. Fast i år sa jag tidigare att vi kanske skulle hoppa det i år, då blev det protester från flickorna så nu blir det som det brukar. Vi blir 14 st bara med vår familj, nästa jul är vi en till, Vickis och Jespers lilla kommer ju i Januari :)
Efter julafton kommer jag att sätt in bilder på det lilla jag ändå hunnit åsdadkomma. :)
En liten smolk i bägaren är att jag haft ont i skallen sedan i lördags och i morse vaknade jag även med en snorig näsa.
 
 
 
GOD JUL
FRÅN MIG TILL ER
MAJA