söndag 13 oktober 2013

SISTA GÅNGEN??

Vy över sjön

Höstbild


Helgen har varit hur bra som  helst. Vi var ut med husvagnen och det är nog troligen sista gången för i år. Vi åkte som vanligt när det är en kort helg till vårt närliggande ställe i Grönsinka. Först åkte vi dit där vi oftast brukar vara, fullt. Sedan åkte vi till det andra stället, fullt. Då fick vi ta ett nytt ställe. Vi ville ju inte åka hem igen. Elin, Sofie och barnen kom dit och hälsade på. Lovis sov i bilen och när hon sedan vaknade var hon så där "glad" som bara en treåring i trotsålderna kan vara, som tur var gick det över efter en stund.
När de hade åkt hem så fiskade Per lite och jag satt och stickade lite. Men det blev snart mörkt. Vi åt tacos och tittade på TV. Vi såg en stund på Idol men sedan lyssnade vi på radion på WM-kvalet, eftersom vi inte hade femman ute i husvagnen. Fast jag lysnade inte så länge, jag la mig i sängen och skulle lyssna därifrån men somnade nog ganska omgående. Jag är så vansinnigt trött på fredagar och "bara" vanligt trött de andra kvällarna i veckan. Men Sverige vann ju trots att jag inte lyssnade så mycket.
Lördagen bjöd på so från en klarblå himmel. Först satt jag i vagnen och målade lite. Men där ville jag inte sitta hela dagen utan jag tog min stickning och filt med mig och satt vid stranden. Hur skönt var inte det på en skala?
sedan bestämde vi oss för att grilla vid stranden och där satt vi tills solen gick ner och kylan började komma.
När vi kommit in i vagnen kom Elin, Fredrik och barnen förbi. Vi fikade med dem. Sedan när de åkt åt vi lite ost och kex.
Jag var uppe lite längre i går kväll i alla fall.
Idag satt jag nere vid stranden  och fortsatt med min stickning, Sofie kom förbi en stund.
Innan vi åkte hem åt vi lite soppa.
Man ville inte att det skulle ta slut. Helgerna är för korta.
 
Här sitter jag och stickar, så mysigt

Grillning på gång

Lovis på besök.

Joni på besök.

I morse då dimman låg kvar över sjön.
 
Nu hoppas jag att jag har laddat upp mig riktigt för att jobba en vecka igen.
Maja