fredag 18 oktober 2013

FREDAGSMYS??

Tänk nu har det gått en vecka igen. En vecka till sedan är det höstlov för barnen. Det märks på eleverna att de är lite trötta för att inte tala om att vi lärare också är lite trötta :)
Den här veckan har varit lite hit och dit. Jag har känt mig frustrerad för jag tycker inte jag hinner med något som jag vill och skulle behöva göra. Måndag, tisdag och onsdag kväll var jag borta. Det var att fira svägerskan i efterskott, kvällskonferens på jobbet och sedan stickcafé. Det var både roligt och lite stressande. I onsdags när det var stickcafé hade vi  ett tema, jag skulle demonstrera och försöka lära ut kvastskaftsvirkning. Det kom några personer enbart och för första gången för den skull, så det var trevligt och roligt för garnaffärs ägaren. De tyckte också det var trevligt så de skulle nog komma flera gånger.
I onsdags när jag kom till min andra skola för att ha en lektion, kom en av eleverna som jag skulle ha fram till mig och sa att hen hade hjälpt städerskan på skolan och skulle få sluta redan klockan ett. Men det ville inte eleven utan valde att komma på slöjden och sluta halv tre som vanligt, det värmer en syfrökens hjärta <3.
Idag blev jag äntligen klar med Ginas jacka/täcke. Hon är faktiskt ganska frusen av sig och nu när det kom lite snö igår gillade hon det inte alls. Sedan ska hon trimmas/ryckas om två veckor så pälsen  blir lite tunnare. Hon protesterade inte heller när jag satte på henne den.
Jag köpte lite garn när jag var på caféet i onsdags härligt orange garn. Vad det är för garn säger jag inte, stickvana ser det nog och vad det ska bli visar jag efter jul för det är julklappar på G.
 
Fina Gina i sin jacka, med reflexband.

Orange garn :) :)
 
Trevlig helg, och ta det lugnt i trafiken.
Maja