fredag 23 augusti 2013

TIDEN GÅR

Jaha ja, nu gick det ett par veckor igen sedan sist jag skrev. Men så här i början av terminen är det så mycket som händer så orken är slut när man kommer hem. Jag håller på med lite olika projekt, men inget blir färdigt bara nästan färdigt.
Förra helgen var Per och jag ut med husvagnen, vi fick en superfin helg i Grönsinka. Fisket var inte bra men vädret och man fick vila sig ordentligt. Jag stickade en hel del på min kofta som jag började med förra sommaren. Garnet köpte jag i Ödeshög på Östgötagarn. Den har jag som mitt långtids projekt. Sedan virkar jag snuttefiltar till Joni, en är i princip klar, ska bara bodera dit ett ansikte. Men det går trögt att göra det sista.
Nu har jag ju jobbat en vecka med elever, det har varit en jättebra vecka, men så idag vaknade jag med sju helvetes skallebank, det gick inte att gå till jobbet, blir så ledsen. Var halvdöd fram till ett, somnade i soffan sedan har jag blivit bättre men seg är jag om jag alltid blir efter en pärs. Nu hoppas jag att jag slipper fler frånvaro pga huvudet.
Igår hade jag besök av en kollega, som hade en valp på 12 v. Gina och han, Oddvar, fick busa några timmar. Han var tom mindre än Gina och vi som tycker att hon är så pluttig.
 
 

Försökte ta ett kort, men det var svårt, de var ju inte still så länge.
 
Nu till skolstarten ville Victoria att jag skulle sy gympapåsar till Ida och Noah. Ida börjar i andra klass och Noah i förskoleklass, mina små pluttar. Idag har Vickis varit på ultraljud för att kolla bebisen, den ska komma ca 15/1-14 vad det är för sort, var tydligen inte så lätt att se eftersom hen simmade runt för fullt men troligtvis en liten pojke.:)
 
Påsarna till Ida och Noah.

Jag har testvirkat en teknik som jag så en länk till på FB
Hittade en you tube visning på den.
Var bara tvungen att prova.
 

En närmare bild.
Nu så ska jag mysa i soffan med en ny Allers och lite gott.
Trevlig helg alla.
Maja