lördag 29 december 2012

SNART ÄR DET NYTT

Nu är det inte många dagar kvar på det här året. Vet inte om man ska ha någon typ av resumé av året. Det har varit både glädje och sorg detta år, som de flesta åren bjuder på. Det tråkiga som har varit är, min faster som kom till himlen, Vickis lilla bebis som inte fick växa vidare, att vi krockade med bilen så att semestern blev lite misslyckad. Det som varit roligare jag fick en fast tjänst inom skolan, Elins lilla bebis som kommer i vår, Sofie fick en fast tjänst på pappersbruket här i kommunen, Ida började ettan, Brynäs tog SM guld i hockey. Sedan en massa annat smått och gott som hänt. Jag har stickat, sytt och virkat en del. Ja det var det de.


Igår förmiddag gick jag en promenad och tog det här kortet, det var så fint i skogen. Lugnt och tyst det gör gott för själen.

Sedan åkte jag ner på stan och handlade lite på garnaffären. Jag har varit med i en garnring och handlade lite av de pengarna, eller det mesta tog slut nu har väl typ 150 kr kvar :)
Men det var roligt att handla mycket garn.

Sedan stickade jag klart ett par vantar, som jag började med i höstas, det blev en vante klar redan då sedan har det fått ligga medans jag jobbat med annat.

men igår blev den andra vanten också klar. Mönstret är efter eget huvud, och garnet kommer jag inte ihåg vad den heter. Eftersom jag stickade en sjal av garnet först men den blev för kort så jag repade upp det och gjorde vantarna istället.

Nu är det bara att vänta in det nya året som man önskar ska bli bättre än det föregående, men det blir inte bättre än man gör sig och för at man ska glädjas åt det lilla så måste det nog vara lite tråkigheter där i mellan, tyvärr.
Ha det så bra alla
Maja