onsdag 1 januari 2014

2013-2014

 
Då har vi ett nytt år igen. Det gammal var ganska bra. Inga större hemskheter hände mina närmaste. I världen fortsätter människan att kriga för sin sak, som inte leder någon vart.
Mitt privata liv har haft med sig att jag blivit mormor för fjärde gången till lilla Joni. Vi köpte en ny hund trots att jag hade sagt att vi inte skulle ha någon ny, men nu så har vi Gina. Sommaren åkte vi med husvagnen och hade det superbra. I Västervik hälsade vi på Tyglina Det var jätte trevligt och vi blev bjudna på god mat och mycket prat. Sedan kom Hugomamman och hälsade på och jag visade henne runt lite i Avesta. Så trevligt det med. Jag var till Finland och träffade mina kusiner vi hade en jättebra helg och solen sken från en klarblå himmel. Hösten blev ganska jobbig eftersom jag pluggade och jobbade samtidigt. Jag fick inget annat gjort utan stressade med allt, inte bra. Men nu är 15 hp klara och jag tackar mina chefer, kollegor och framförallt mina närmaste för allt stöd. I handarbetsväg så har det inte blivit mycket efter sommaren, men nu blir det annat hoppas jag.
Det nya året börjar snart med att en ny medlem i familjen föds då Viktoria och Jesper får sitt tredje barn i januari.
Annars så är allt ett blankt kort, man får verkligen hoppas på ett bra år för alla.
 
Nyårs helgen har firats med barnbarn.i var till Gävle på hockey dagen före nyårafton. Det var Ida och Noahs första SHL match, nu var det ju synd att Brynäs förlorade, men barnen tyckte nog att det ar roligt ändå.
Laddade innan matchen.
 
Nyårsafton.
Lovis kom på nyårsafton och barnen lekte och vi hade det mysigt.
Vi spelade spel åt god mat och sedan tittade vi lite på TV och barnen fick godis.

Här spelas det spel.

Maten åts med god aptit av nästan alla Lovis åt bara gurka :)

Sedan TV med Sune på Grekland.

Vid tolvslaget skålade vi med Pommac.
Som tur var så blev inte Gina rädd för smällare. Inte än i alla fall.

Lite stickning blev det också.
 
Gott Nytt År alla
 
Maja