söndag 8 september 2013

SHWISCH DÅ VAR DET ÖVER

Då var den här helgen snart över, de går så himla fort. Veckan som kommer, kommer att vara lite kuslig. Jag ska nämligen till Borås på torsdag för att gå till Borås högskola på fredag.Ska läsa en kurs i färglära på 7,5 hp. Det är spännande och läskigt. Helgen har varit ganska händelserik. Mest igår. Vi var till Elin och Fredrik och fira Fredriks 30-års dag på riktigt. Vi blev bjudna på god mat som de hade fixat. Fredrik fick fina presenter och jag tror han var nöjd. Fast festen började med att deras hund Eddie och F:s föräldrars hund rök ihop riktigt . F:s föräldrars hundar satt i bilburar men Eddie hoppade upp på dem och ena av hundarna bet Eddie i benet. Jag och Fredriks mamma försökte få E därifrån men han hoppade upp dit flera gånger tillslut så fick jag honom därifrån och då bet han mig i handen, som tur var blev det inte så farligt som det först såg ut. Att hanhundar ska ha så svårt att få att gå ihop.
Idag har jag sytt en hel del. först två julklappar så dem visar jag inte än. Men sedan sydde jag en tunika till mig själv.
Tunikan, sydd efter mönster ur Ottobre 5/13

Snuttefilt efter ett mönster ur Brittas Ami.

Den har egentligen varit klar länge förutom ansiktet, men idag så blev den klar.
 
Igår gick vi en promenad i skogen med Gina, jag hade min nya kamera med mig. Måste ju lära mig alla inställningar för olika typer av kort, så det blir ju en hel konstiga kort, men man kan ju radera.

Gina i full aktion

Fullfart öronen rakt upp.

Hej och hå.

Sedan stanna till och lyssna.

Per fastnade på bild han med.

En svamp, en sopp av något slag.

Spindelnät

Sista blommorna i amplarna innan de ska kastas.

Lovis visar lite konster som hon lärt sig på barngympan som hon var på första gången idag.

Joni gör sit ups i babysittern(den är sedan Victoria var bebis)
Jag upptäckte Jonis första tand igår på kalaset, lillskruttan.
Ja nu blev det massor av kort, men det är ju så roligt med kameran. :)
Ha en bra vecka
Maja