måndag 6 juli 2009

FESTHELG :)

I helgen har det varit lite olika slags fester. Min kollega Malin har gift sig. Det var henne jag virkade alla hjärtan till. Jag kunde tyvärr inte vara med och se henne som brud, inte för att jag skulle var med på själva festen men jag hade gärna sett henne i kyrkan. Men vi var på dop i Norrköping samma dag. det var lika trevligt det med. Det här är det jag virkade till brudparet. Ett amigurumi brudpar.
Men först i fredags hade vi fest för min yngsta dotter som fyllde 20 i torsdags. Det blev en mycket lyckad dag. Trodde först att det skulle bli dukning inne för det regnade på morgonen, men det sken upp och vi kunde sitta ute i trädgården.Jag gjorde en vegetarisk smörgåstårta till mina tre flickor, vi andra fick äta en köpt skagen smörgåstårta, mycket god från en butik här i stan. Sedan gjorde jag en jordgubbstårta till kaffet.
vegtårtan och jordgubbstårtan.
Jag och min nyblivna tjugoåring på väg till Norrköping på dop.
Lilla Elvira med sina föräldrar, och faddrar, storasyster ville inte vara med.
Ida, Cassiopeia (storasyster till Elvira) och Noah. väntar på maten som var sååå god. Sist men inte minst Elin och Fredriks lilla hundvalp som de hämtade hem i lördags. En Jack Russel, än så länge namnlös.