fredag 27 juni 2014

UGGLOR I MOSSEN

Nu har en vecka gått av mitt lov. Vädret är som ALLA pratar om hela tiden inte alls speciellt roligt om man vill vara ute eller om man gillar att bada. Jag tycker om att vara ute, men badet klarar jag mig utan. Det som jag tycker är nästan det tråkigaste är att man inte kan sitta ute på altanen de här få ljusa kvällarna och mysa, utan att vara inlindade i filtar och ha mössa på huvudet. Då är jag lika gärna inne och kollar fotbollen och se svettiga killar istället.
I början av veckan åkte Per och jag  på en kryssning till Åland. Det var bra, vi åt jättegod trerätters med utsikt mot Skansen. Båten skulle ha gått kl 18 men då det var premiär av Allsång på Skansen skulle båten ligga kvar och vi kom inte iväg förrän kl 21;30, för det fick vi en kompsation av Viking Line som vi kunde använda i baren, eftersom vi betalt extra för fönsterplats så vi skulle kunna se ut över Stockholms skärgård, men nu blev det bara Skansen och Grönalund vi såg. När vi ätit klart satt vi på puben och lyssnade på en trubadur som var bra när han väl kom igång, han strulade ganska mycket med sina maskiner.
Sedan andra dagen när vi var på väg hemåt, satt vi ute på däck där var riktigt varmt och skönt.
Det som var nästan det bästa på hela resan var att jag unnade mig en ansiktsbehandling. I 50 minuter höll hon på och smorde, masserade och klämde porer. Hon pratade nästan ingenting och det var så bra, men kunde bara ligga där och slappna av.   
Per och jag ser ut över vattnet och Skansen. Det ser ut som om vi tittar åt olika håll, men vi sitter ju mittemot varandra.

Det sista vi gjorde innan vi var hemma och jag hade fåt min behandling var att äta (igen)
Vi åt en supergod sallad Bottega  med räkor och oxfilé.
 
Nu när vi är hemma igen så känner jag för att handarbeta och försöker få tiden att räcka till. Vet ju heller inte hur länge jag kan handarbeta om det skulle bli operation av mina händer snart, får veta det på tisdag nästa vecka, spännande. Jag har virkat klart vagnhänget till en kompis till Vickis.
Mönstret är från Hjertegarn, där finns flera djur som man kan virka. Jag har använt lite olika garner. Nu hoppas jag att mottageren blir nöjd, då menar jag lilla Edit.
 

Mitten ugglan är lite blyg.

Färgglada träpärlor

 
 
Ha det gott
Maja