lördag 25 juli 2015

UPPDATERING

Tänkte uppdatera lite så det inte blir så långa hopp. Lite sytt, lite loppis och Ulf Lundell.
Jag börjar med något jag sytt. Jag sydde en kompis till baddamen. Den fick bli mörk och fin. Känner nästan att jag skulle kunna göra en liten berättelse om dem. Men jag vet inte om det blir larvigt. Men i alla fall så gjorde jag den här baddamen mörk och hon fick en badring, sedan broderade jag ett halsband. Man vill ju variera sig. Det blir nog fler damer, inte vet jag vad jag ska göra med dem, får väl behålla alla och leka lite :)
Damen vid stranden

En närbild, man kan se halsbandet lite.

Båda damerna tillsammans.
 
Joni äter hallon, det är så härligt med sommaren när solen skiner och man kan äta av det som naturen bjuder på.


Gott sa Joni.
 
Mera sytt.

En klänning till Lovis Elsadocka. Jag sydde mycket Barbie kläder till mina flickor när de var små(inte Sofie dock eftersom hon inte lekte med dockor) Ida har inte heller lekt så mycket med dockor, men Lovis kanske kommer att leka med Barbie så nu får jag användning av mina små fina tygbitar.
 
Loppis

Tre tygbitar som jag köpte på loppis i By på Slånkvicku

En kjol i Elsa tyg till Lovis.( inte ett loppisfynd)
 
Dalhalla

I torsdags var Per, Sofie och jag till Rättvik, Dalhalla.
Mäktigt är ordet. Ett gammalt kalkbrott som gjorts om till en konsert arena. Det var första gången jag var där. Per och Sofie har varit dit förut.

Här står jag och är imponerad.
 

Vi var där för att se och höra på Ulf Lundell. Han ger då allt på scen. oavsett vad man tycker om honom så är han bra live artist.
När mörkret lagt sig och ljusen på scenen får säga sitt.
 
 

Innan vi åkte till Dalhalla stannade vi på några loppisar efter vägen.
Hittade En burk och en bricka för ett bra pris, de är från  danska IRA, sedan hittade Per en ölburk från den tiden det begav sig, lite nostalgi.

På hantverksbyn i Rättvik hittade jag den här stenen, den använder man som deo och man kan även ha den på sår så det slutar blöda så som små raksår tex. Ett naturligt preparat utan metaller som aluminium tex.
Jahapp detta var detta
Ha det bra i solen eller regnet.
Maja