söndag 10 juni 2012

INGENTING PLANERAT SÖNDAG

Idag har jag inget jag måste göra. Det är så skönt. Vädret är lite hit och dit. Men mest sol, nyss kom det en regnskur. oppas det blir uppehåll resten av eftermiddagen, eftersom Sofie snart har match och vi tänkte åka och titta. Inte speciellt kul att titta på fotboll i spöregn.
Jag funderar mest på vad jag ska starta med för handarbete. Dels vill jag göra något som tar lite tid, ett större projekt, sedan vill jag göra mindre arbeten så att man blir klar. Vi får se, jag kanske gör både ock.
Igår var vi i alla fall på en lite utflykt med alla tre flickorna och dras respektive och barnbarnen + Viggo, fick inte tag på någon hundvakt  till honom. Först var vi till Halstahammar på Åsby trädgård och där köpte jag lite blomor.
Bredvid trädgården finns det ett litet zoo. Mest olika kaniner, men även grisar, får och getter. Sedan lite olika fåglar, bla en vacker påfågel. Mina döttrar Victoria och Sofie har lite fågelfobi så de tyckte den var otäck, men jag tycker den är vacker.

 efter besöket på zoo var vi in till köttboden som ocksåligger bredvid. Där var det mycket folk så det blev inget handlat.
Sedan var vi fika sugna och tog oss till en lite park som ligger jämns med Strömsholmskanal., fikat smakade bra.
Sedan for vi mot Västerås och Erikslunds köpcertum. Killarna gick på Bauhaus och lämnade oss med barnen som for fram som tre jetplan. Så inte fick man någon ro att shoppa heller. Man hag köpte i alla fall tre t-shirts till Per och lite tyg på Olssonstyger. När gubbsen kom tillbaka så käkade vi. Sedan besökte vi IKEA. Där blev det väl inte så mycket handlat heller, men som alltid så kommer man inte helt tomhänt därifrån. Det som man fick efter dagen var ont i fötter och höfter. Barnen somnade som lamm i bilen på hemvägen, även jag somnade som ett lamm hihi.

                                                                        Vickis vilar sig på IKEA
Mina tyger som jag köpte på Olssonstyger.

Alla tre barnbarnen på Åsby trädgård, är de inte fina??

Ha det bra alla där ute, som läser mina inlägg Maja