söndag 17 november 2013

I AM A LIVE

Jodå jag finns kvar. Men det har varit lite mycket ett tag. Jag pluggar ju och det tar en massa energi av mig. Jag orkar inte mycket mer än det mest primära. Igår blev jag klar med allt målande, hoppas jag. Det har tagit mycket mer tid än vad jag trodde, dels för att det inte går så bra att måla kvällstid utan man bör helst måla i dagljus för att se alla nyanser. Sedan ska det plockas fram massa saker, färger papper plockplock. Sedan ska det klippas och skäras i olika storlekar. Penslarna ska tvättas hela tiden. Nu ska jag börja skriva en uppsats och jag har valt att skriva om Kaffe Fasett, en färgsprakande man som stickar, broderar och sy lappteknik.
Sedan i fredags var jag till Uppsala och började en till kurs, specialpedagogik i Sverige och jämföra med andra länder. All litteratur är på engelska och föreläsningen var på engelska men som tur är får jag skriva uppsatsen på svenska.
Så att hinna med något annat hinns inte, så det där dåliga samvetet som sitter på ena axeln får jag försöka mota bort.
Men idag har jag faktiskt tagit en "ledig"dag.
Så Per och jag tog Gina med oss och åkte iväg ut i skogen och plockade mossa och sedan hade vi fika med oss. En så solig och fin dag. Då är vi ändå mitten av November.
Som ni kanske också förstår så hinner jag inte med att handarbeta som jag vill, lite små projekt har jag på G, som blir julklappar eller så blir det presenter efter jul.
 
Litet axplock av mina arbeten
 

 
Blivande uppsats om Kaffe Fassett.
Har ni något speciellt tyckande om hans verk så skriv gärna det.

 
 
Den här boken lånade jag också.
 Skulle vilja ha den men den är tydligen slut på förlaget och verkar inte tryckas mer :(
 
 
 
 
Gina i skogen

Fin november sol

 
 
Fikastund

 
Då vet ni att jag lever ha det så bra
 
Maja