söndag 1 september 2013

VILOHELG

I helgen har vi varit ute med husvagnen. Vi hade tur med vädret igen. Nu när vi närmar oss hösten så vet man ju inte riktigt hur vädret blir. Men å andra sidan så vet man ju att det blir kallare och mörkare och det är mysigt det med, när vi sitter inne i husvagnen med tända ljus och äter och dricker gott Tv:n står på om det är något att titta på, handarbete igång av något slag. Jag vilar och laddar batterierna för en ny arbetsvecka. Fredagen satt vi ute så länge det gick, Per fiskade men inge fisk nu heller, det har varit dåligt med den varan den här sommaren. På kvällen åt vi tacos, mums.
Gina missunnar oss varje tugga. :)
 
Lördagen kom, Efter frukosten gick Per och fiska lite och jag satt och virkade.
vid lunchtid kom Elin och barnen förbi och fika med oss, Fredrik hade jour. Medans vi satt där och fikade kom en motorcykel och stannade till vid oss. Trodde det var någon som skulle fråga om något, men det var min kollega Lars som har träslöjden på samma skolor som jag är på :) Det var trevligt att han tittade förbi.
Lördagen Var också Pers och min bröllopsdag. Det är 28 år sedan vi gifte oss. Denna dag var även Pers morfars födelsedag och om Sten hade levt hade han blivit 100 år, lika som min farfar i våras. Vore ju häftigt om de levt.

Per och jag utanför Avesta kyrka, Victoria var tre år och Elin var sju månader, Sofie kom fyra år senare.
 
Idag åkte vi hem från Grönsinka, det var lite kallt och blåsigt så vi bestämde att åka tidigare än vi brukar, men vi har haft en vilsam och bra helg.

I morse, kortet taget inifrån husvagnen blåsigt och lite regn.

Detta har jag virkat på i helgen, kvastskaftsvirkning. Ganska roligt och fort går det. Garnet är Incawool från Hjertegarn. Vet inte om det blir för stickigt att ha runt halsen men jag är inte så känslig så jag får väl ha den själv, får köpa något annat garn om jag ska ge bort en. Men den är verkligen färgglad.

Till sist en bild på Gina och Katten när de ligger sida vid sida.
 
Ha en skön vecka
Maja