lördag 1 maj 2010

VÄLKOMMEN VÅREN

Då var det Maj igen då. Inte för att man kan tro det riktigt när man tittar ut eller så är det precis som det ska. Det är gråmulet ute, men än så länge inget regn. Men i går på sista April var det bra väder. På fm var det sol och ganska varmt. sedan försvann solen men värmen höll i sig. Per och jag satt på altanen jag virkade på min filt och sedan åt vi frysvärmda pizzor ute. På eftermidan åkte vi till Horndal hem till Elin och Fredrik. De hade fått dit en container för att slänga en massa skräp på gården och det var inte lite det. Sedan fanns det brännbart också, så vi fick en kase. Det var riktigt varmt ute och jag hade alldeles för varma kläder på mig, men hellre det än kyla och regn. När vi jobbat en stund grillade vi. Det var så gott med mat och att kunna sitta ute och äta fast det var ganska sent var mysigt. Det som förstör idyllen är alla smällare. Eddie stackaren var så rädd när det small, ven och pep. Lika har vår hund Asta alltid varit men nu är hon nästan döv och hör inte smällarna.
I dag har jag sytt på balklänningen hela dagen och suttit med blixtlåset hela tiden svårt att få det snyggt, men nu tror jag att den är bra.

Grillning på G så gott. Eldar upp lite skräp.
Jag, Elin och Eddie, nästa gång det blir en generationsbild så är väl den lilla som ligger i magen som ligger i Elins knä :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

lämna ett spår efter er så blir jag glad