lördag 18 februari 2012

VECKOSLUT

Äntligen är det helg. Den här veckan har varit jobbig. Jag har varit krasslig, ont i kroppen, huvudvärk det är som om något i kroppen vill ut men inte riktigt kan. I onsdags var det stickcafé i vår lilla garnaffär, men jag orkade inte ;( Sedan i torsdag var det öppethus på min skola, den dagen var sååå lång. Samtidigt som det var roligt att det kom folk och titta på skolan( det var mest för de blivande sjuorna) och det eleverna gör och har gjort. sedan i går hade jag så himla ont i skallen, åkte till apoteket och tog ut migräntabletter banket gick över men jag blev som vanligt skit trött. Så i går eftermiddag åkte vi till Kista på husvagnsmässa, jag sov mest hela vägen i bilen. Nu hoppas jag att jag blir piggare sista veckan innan sportlovet. Igår fick jag ett tygpaket på posten. Jag beställde från Pysselkisen ett tyg som finns på en jacka i senaste Ottobre. Elin tyckte den var så fin, sen fick jag med en dragkedja fast jag inte beställt :)
Mina Kurikka vantar växer sakta men säckert. Nu i helgen kanske jag an sticka lite mer om jag får vara pigg.
sedan idag när jag var till stan och handla gick jag förbi bokhandeln, såg i fönstret en bok, som verkade trevlig. 169kr var den nersatt till. Gick naturlgtvis in och bläddrade lite i den. Massor av idéer på hur man skulle kunna göra slut på små tygbitar. Mönster på allt. Även tyg tillklippt och klart till väskan på framsidan.
Hoppas ni alla som ska eller har varit på symässan i Älvsjö fyndar mycket. Hade önskat jag kunde åka dit men man kan inte allt.
Kramisar till er alla Maja

4 kommentarer:

 1. krya på dej!!! Boken har jag oxå, men inte har jag sytt väskan ännu.. får bli senare. Fint tyg du köpte! Det går sakta med mina vantar.. blir väl klara till nästa vinter...

  SvaraRadera
  Svar
  1. vi får väl se när jag syr min väska, men jag är sugen på att göra den så det kanske blir snart. Vantarna tar sig, men sen ska man ju göra en till :)

   Radera
 2. Den boken har jag oxå fast jag inte är syförtjust jag har bara handtagen kvar att sy finns mycket snyggt i den boken så symaskinen lär nog komma fram ur dammet fler gånger:)) Hoppas att du håller dej frisk å sköt om dej. Såg ni har haft goo Eddie hos er.

  SvaraRadera
 3. Himmm.. boken har jag inte sett tidigare.. skall hålla ögonen öppna :-) Var på Syfestivalen men var lite kraslig innan och efter blev jag dunder sjuk... ligger hemma denna vecka. det jobbiagste är alla fina tyger jag köpte på mässan som jag har sååå många planer till.. orkar inte ta tag i det än... Ha det gott! /Tyglina

  SvaraRadera

lämna ett spår efter er så blir jag glad