söndag 1 juli 2012

DE SISTA SJÄLVANDE TIMMARNA

Nu var det några dagar sedan jag skrev igen. För ni har väl saknat mig? Dagarna går så himla fort att man inte hinner blinka. Vi var ju i alla fall iväg på en kryssning Per och jag. Vi hade tur med vädret och kunde sitta ute på soldäck, väldans skönt.  
Jag försöker få lite färg på min näsa.
Påkvällen då båten lämnade Stockholm hade vi bokat en trerätters middag. Jag kände att jag inte ville ha smörgåsbord, man blir så mätt och däst. Så vi valde en tre rätters som sagt och det ångrar jag mig inte. Vi fick sååååå god mat.

                                                 Per sitter och tittar ut över Stockholms skärgård medans vi väntar på maten.
                                                  Per beställde hälleflundra.
                                                     Jag beställde bergtunga och det var så gott.
                                                   Till maten drack vi rödvin(man kan det fast det är fisk) och det var ett riktigt gott vin. Jag köpte med mig en flaska hem. den kostade 99 kr på båten och jag har varit på systembolagets hemsida och tittat om den finns, jodå som beställningsvara då kostar den 139 kr. Rekomenderar den skarpt.

Igår var Per och jag till Valbo och handla lite födelsedags presenter. Hela juli är ju fylld av födelsedagar. Imorgon Sofie 23år på torsdag Lovis år, Sedan kommer pappa, Noah, och sist men inte minst Victoria 30 år. Fattar inte vad åren tagit vägen, när min lilla förstfödda fyller 30!!!! jag är ju inte en dag över 25 host host.
                                                    När vi åkte hem stannade vi till hos Elin och Fredrik på fika, och sedan även grillning. Det blev ju riktigt fint på eftermiddan. Här sitter den snart 2 åriga Lovis i morfars knä och äter majs.

Lite stickning håller jag också på med, men det går lite trögt. ända sedan smällen med bilen så ar jag tappat lusten. Men nu är det i alla fall klart att den andra chauffören är vållande och vi har en hyrbil.
                                                          Stickningen i en suddig närbild.


Nu går Per in på sina sista självande timmar på sin semester, imorgon ska han börja jobba, två nätter sedan är han lite ledig igen.Katten letar skugga

Vi är lite trötta och sega idag, för inatt hämtade vi Sofie från Borlänge då hon varit på Peace & Love, Vi var hemma vi 3.30. Men vi ska hålla oss pigga för ikväll ska vi heja på ITALIEN i fotbolls finalen.

Ha det gott, kram alla läsare och alla andra  Maja


3 kommentarer:

 1. Vart gick kryssningen? Det såg ut att vara god mat.... Vad ska det bli av stickningen? Många frågor.... Ha det så bra. Vi kanske kan ses nån dag....

  SvaraRadera
 2. Va god mat.. åtminstone ser det ut så,,Va ni till Hesa el Åland??Ha en skön vecka.

  SvaraRadera
 3. Vi var bara på en 24 timmars till Åland. Vi åkte med Cindirella,
  Sticningen ska bli en kofta som finns i boken Sticka mera. Hugomamman; klart vi ska ses. Per börjar ju jobba så nu ska vi väl få en dag att passa

  SvaraRadera

lämna ett spår efter er så blir jag glad