söndag 6 maj 2012

LITE DITT OCH DATT

Söndag igen. Veckan som gick var bra. Ifredags var jag och hälsade på läraren och klassen som jag ska vikariera i en vecka. Det ser ut att bli super bra, jag känner mig så nöjd. sedan på eftermiddsgen åkte vi till Eskilstuna och hämtade Sofies bil som hon köpt. Sedan stannade vi på Åsby trädgård i Halstahammar och köpte lite växter och åt jätte goda räkmackor. Tyvärr blev tiden lite knapp och sedan regnade det så vi ville inte gå ute så länge. Men vi får ta en ny utflykt dit senare. igår började jag sy på en klänning till Ida, som hon senare kan ha på sin skolavslutning, hon slutar sitt första år från förskoleklassen. Igår var det sol och regn om vart annat.
Men idag har det varit solsken. Elin och Lovis kom hit tidigt i morse. Sedan var de här hela dagen tills Fredrik kom när han hade fixat lite med deras bil. När han kommit och även Sofie, grillade vi   och satt ute i trädgården. vi har inte hunnit gjort klart på altanen men gräsmattan dög den med. Riktigt skönt var det i solen. Till efterrätten och kaffet kom också Vickis, Jesper och Noah, Ida var hos en kompis. Helgen har varit bra förutom min eviga skalle, men skit samma den sitter där den sitter.
Detalj bild på Idas klänning
Klänningen halvfärdig. Mönster ur Ottobre 3/12


Här väntas det mat :)


Sedan fika.


Min virkade tunika växer,

2 kommentarer:

  1. Nu börjas det igen.... I fredags sa jag att jag ville till Eskilstuna, fast på lördagen. Vi följs verkligen åt.... Vi måste träffas snart!!!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är helt sanslöst hur vi hamnar på samma ställen eller tänker i alla fall, JAAA vi måste träffas hur svårt ska det va??

      Radera

lämna ett spår efter er så blir jag glad