tisdag 1 maj 2012

MIN VALBORG

Då var den här långhelgen över. Jag har ju varit ledig i fem dagar. Det har varit en bra ledighet. Först premiärturen med husvagnen, som i och för sig kunde varit ännu bättre med bra väder. Men man kan ju inte få allt. Igår var jag till Elin och Fredrik och fira Valborg. Victoria med fam var också där. Några vänner till Elin och Fredrik var med också. Per och Sofie jobbade eftermiddag så de kunde inte vara med. Men vi andra åt god grillad mat. Vi satt ute fast det var inte så varmt som i andra delar av landet, men vi härdade ut. Sedan skulle brasan tändas, en jätte stor som bestod av nerklippta grenar och annat skräp. Men det var inte alltför enkelt att få fart på högen.  

                                                            Maten smakade gott tyckte Lovis och Ida.
                                                           Barnen samlar ihop lite ris till brasan.
Elden börjar ta sig.

                                                            Lovis la beslag på chipsen.
                                                Vackert med eld.

Idag har det varit jätte fint och soligt. Jag har virkat lite, och försökt rensa lite men mina händer ville inte riktig, så det fick bli det lilla.
Ha det så gott Maja

2 kommentarer:

  1. Jag brukar få det att räcka med två nystan alpaca, stickor 3.5 och ca 40-41 uddar. Jag tycker att den är väldigt lagom då. Om det kniper med garnet i slutet stickar jag fler än två maskor efter ihoptagningen med den gamla vändningen och de ostickade maskorna. Den blir inte sämre för det.... Lycka till!

    SvaraRadera

lämna ett spår efter er så blir jag glad