tisdag 9 november 2010

LITE NYTT

Nu är det bara en dag kvar innan det nya börjar, känner mig lite pirrig men glad. Kanske jag åker dit en sväng redan idag och kollar igenom kyl, frys och skafferi, för att veta vad jag ska hitta på med eleverna den första lektionen. Det är en klass sex och det är en ny grupp så mycket tid kan ju gå åt till information m.m. så matlagning kanske får vara till nästa vecka. Imorse vaknadejag med en sjujäkla skalle bank, men det gick över efter en migräntablett. Det är faktiskt ett tag sedan jag hade huvudvärk och det har gjort mig piggare och aktivare, skönt :) Har fått en hel del gjort och det har varit roligt trots att man gjort en del sk tråkiga saker, som att städa tex. Kylan har slagit till är i Avesta, men vi har ingen snö, som det verkar vara i södra Sverige. Det gör inget om snön dröjer. Igår var jag till bokhandeln och köpte lite nya böcker, det var för present kortet jag fick av mina arbetskamrater på vårdhemmet. Det räckte till tre böcker, jag fick lägga till 27 kr. Stickade klar en lite julklapp igår, ni får som vanligt en lite glimt av dem. Imorgon fyller min kära svärmor 75 år. Vi ska fira henne på Lördag. Hon är en riktigt pigg pensionär, så vill jag också vara när jag är lika gammal som hon.
Böckerna jag köpte, En lite hint av julklappen.
Min svärmor Inga GRATTIS i förskott

4 kommentarer:

 1. Tänkte bara tala om för dig att blåsten och snön har precis kommit hem till mig för ca 1 timme sen(snön, för blåst har det gjort hela morgonen).
  Kommer inte att gå utanför dörren mer än nödvändigt.
  Ha en skön tisdag!

  SvaraRadera
 2. Jag bor i södra delen av Västmanlands län

  SvaraRadera
 3. Hejsan vi slapp inte snön, jag trodde bara sörlänningarna skulle få. Hoppas att det har gått bra med nya jobbet, härliga böcker du köpt. Hälsa å gratta Inga från mej. Ha en fortsatt bra vecka och kör försiktigt.

  SvaraRadera
 4. Hej! Ny tävling på min blogg http://joosefinea.blogspot.com/2010/11/tavling-snork-retro-design.html

  Välkommen in och delta!

  SvaraRadera

lämna ett spår efter er så blir jag glad