söndag 3 oktober 2010

FEM ÅR

Rustningen går framåt, de värsta partierna är klara. Per har gjort golven under spis, diskmaskin och under kyl och frys. Under och bakom kylen och frysen var ingen trevlig syn. Jag har länge önskat att man skulle kunna dra fram dem lätt lite då och då men de är tunga och inte speciellt smidiga att dra fram. Men fy attans vad äckligt det var där. Där skulle tanterna i programmet rent hus fått fnatt. Då skulle stora pekfingret kommit fram och topsen med alla bakterie tester. Men nu är det rent och fräscht igen :) Idag när vi skulle till Falun och gratta Ida, åkte vi via Borlänge och bygg Max och köpte golv list, jipppiii det har vi ju inte haft på över fyra år nu,listen är samma som golvet. Sen stannade vi på Kupolen och jag köpte jackan på Kapp Ahl som jag provade i Uppsala i går, men tyvärr fanns det ingen plommonfärgad i min storlek så det blev en svart, då får jag ta olika sjalar i stället. Sedan åkte vi och gratta en helspidad Ida, Noah var minst lika spidad som syrran. Kalas är kul, då får man ju fika. Ida fick mycket fint. Av oss fick hon en täckjacka och täckbyxor, det kanske mor och far var mest nöjd med. Den virkade prinsessan fick hon också, men hon hade inte så mycket tid med den precis nu. Hon fyller ju inte förrän på tisdag och precis som förra året då hon firades lite före, talade hon om att hon inte är fem än. Victoria hade gjort en Hello Kitty tårta, den där katten är verkligen poppis.
Golvet börjar ta sig. ;)
Synen bakom frysen, ÄCKLIGT
Ida öppnar presenter, Noah och Sofie kollar på.
Jackan hon fick av oss Elin och Lovis Fika, Noah vill vara med på bild.
Traditionell ljusblåsning Virkad sjal, virkat i freedom Spirit 100% ull två nystan á 50 g virknål 5
Den blev lite lagom stor. Vem som ska få den vet jag inte än, den är lite stickig och det är ju inte många som vill ha det precis vid halsen. Annars kan jag behålla den själv också.
Det var de det Maja

3 kommentarer:

 1. Hej vännen!!
  Fniss... de där städtanterna hade nog fått fnatt om de sett bakom min spis oxå =)) hihihihi...
  Vilken härlig helg du verkar haft! Tårtan såg god ut =))
  Vilken fin jacka hon fick!!
  Hoppas du mår bra & att du får en fin Måndag!
  Varm kram Tina

  SvaraRadera
 2. Vad kul att du köpte jackan, även om den blev svart...Låter som ett trevligt kalas.
  Föresten; jag har beställt sticka i ekologisk ull...kunde inte vänta, plus en annan bok.

  SvaraRadera
 3. jo mamma, tro det eller ej...13 kilo till det jag vägde innan jag blev gravid...sen vill jag ner 3 till..så det är bara att kämpa!

  SvaraRadera

lämna ett spår efter er så blir jag glad