onsdag 3 juni 2009

NU ÄR JAG HÄR IGEN!!!!

Nu har jag äntligen helt klar med mina servett ringar. Det tog sin lilla tid, ganska enformigt blev det ju, men vad gör man inte för sina vänner. Nu får man hoppas att Malin blir nöjd och lyckligt gift.
I helgen var det festival i stan. Vi hade barnbarnen här med sin mamma. På lördagen var vi dit och tittade på crusingen av alla gamla bilar och motorcyklar. Det var Noahs favorit grej, han så oj och wao åt allt, pekade och hade sig. Ida fick till slut sin "blong"en häst med vingar och Noah självklart en motorcykel.
Sedan fick Noah åka lite på morfars motorcykel, men det var inte lika kul som att bara titta på dem. Han blev lite rädd. Det var ju så fint och varmt ute och det var ju tur, när det fixas något roligt i stan. På söndagen var det ju morsdag och jag fick presentkort på bokhandeln så det blir en hand arbetsbok har jag tänkt. Det var helgens händelser. I måndags när jag var på jobbet fick jag beskedet att jag inte får fortsätta på skolan i höst pga övertalighet. Det känns otroligt tungt, jag trivs så bra där och jag känner att jag är ganska omtyckt av både elever och kolleger. Men sist in först ut...:( Vi får se hur länge det dröjer innan det finns en tjänst ledig nästa gång..

1 kommentar:

  1. Det var tråkigt att du inte får fortsätta på ditt jobb! Hoppas det dyker upp något nytt!!

    SvaraRadera

lämna ett spår efter er så blir jag glad