onsdag 8 april 2009

PÅSKLOV!!!

Då har man lite påsklov då. Jag har inte hunnit att skriva något sedan vi hade vår fest för Per. Festen blev lyckad, Per var nöjd, maten blev bra det enda som inte var bra är att hans present inte kommit ÄN!!!! Det känns ju inte så roligt, vi hoppas att den kommer imorgon annars får han vänta på de till efter påsk. Ida ska göras fin till kalaset, det gillades inte men när hon var klar var hon fin som en prinsessa. Tyvärr har jag inga kort på henne när hon är fin i håret. Det blev väldigt lite kort tagna, som vanligt. Det är bara jag som tar kort, ska jag vara med på någon får jag säga till och då blir det oftast så konstlade kort bara för att. Ida hon höll igång hela kvällen. Det mest chockerande för henne var att min svägerska tappade en lagning i en tand. Det tyckte hon var jätte konstigt. Men bara pappa kommer kan nog han hamra tillbaka den förklarade hon helt allvarligt för henne, eller tjejen som hon sa. Hon är storasyster till Per så då kan ni ju räkna ut att "tjejen" blev nöjd av den kommentaren. Gästerna var i blandade åldrar. Vi hade ju inget sådant party där man sållade bort de yngsta eller de äldsta. Den yngsta gästen var lilla Elvira född den 19/2 i år. Hon sov sig igenom hela festen. Låg som en lite groda i sin mammas famn. Lilla Elvira Jag och svärmor.
Huvudpersonen med handen i maten, med sin syster
Dock inte hon med tanden.
Det är skönt när man haft en liten fest och den blev som vi tänkt oss. Nu har vi våran Tallin resa att se fram emot. Vi ska åka iväg på påskafton. Per, jag våra barn, mågar och barnbarnen. Det ska bli så roligt. Vi ska äta gott, umgås och bara vara tillsammans.
Stickning och virkning blir det lite dåligt med för tillfället men nu blir jag ju ledig så det kan hända att jag får lite gjort. Mina pulsvärmare som jag stickar på är nästan klara.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

lämna ett spår efter er så blir jag glad