torsdag 4 september 2014

HERE I`AM

Här är jag igen, det har varit lite mycket ett tag. Har haft en  rejäl magkatarr attack, men jag har kunnat jobba ändå.
I tisdags fyllde jag år. Hela 54 bast. Lite presenter får man, trots att man är vuxen. Barnen på skolan som fått reda på att jag fyllde grattade mig och jag fick en del goa kramar.
 
Presenter som jag fick. Hat ännu inte fått av Per och flickorna då de tydligen skickat efter något som är försenat. Men den som väntar på något gott.......
 
 
 Sedan är det så att jag har sytt två babynesten, den ena sydde jag redan i början på sommaren och har inte visat den..minnet...?
Den här har Malin och Rogers lilla Julia fått.
 
 
                                           Den sjätte och förmodligen den sista i alla fall på länge.

Den här ska hon som städar på den ena av skolorna, som ska bli mormor i oktober ha.

Ihop knuten

Öppnad.
Mönstret är som vanligt efter detta mönster

 
Min träslöjds kollega håller på att tömma sitt föräldrahem. Där finns massor av olika typer av handarbetsmaterial. Då hans mamma varit en kreativ kvinna på många sätt. Jag har fått mycket av det som ingen har användning av och för att inte bara kasta det så har jag fått ta det. Det är mycket fina saker som hon gjort och samlat på sig med åren. Den här filten med mormorsrutor är dubbelt så stor av det man ser. Helt otroligt vilket jobb. Jag har hela garaget fullt av garner, tyger, mönster, tidningar m.m. Det ska bli kul att gå igenom det och se vad jag ska ha det till. En del garner som det inte finns mer än något nystan av ska jag ta till mina skolor som eleverna kan ha som träningsgarn.
Den här fina blomman fick jag av Sofie på min födelsedag.
Imorgon är det äntligen FREDAG
Maja

2 kommentarer:

  1. Grattis i efterskott, fina presenter har du fått. Fina babynästen som ser härligt mjuka och inbjudande ut! Så bra att de förstod att ge sakerna efter den bortgångna modern åt dej som uppskattar dem, många gånger åker de ju raka vägen soporna.

    SvaraRadera
  2. Grattis i efterskott:)!!! Ser ut att ha varit härlig födelsedag. Glöm inte visa hatten när den kommer:)..,
    Ha en underbar September:)!!!

    SvaraRadera

lämna ett spår efter er så blir jag glad