tisdag 8 oktober 2013

EN DÅLIG DAG

Idag har jag varit hemma från jobbet. Redan igår kväll kände jag att kroppen inte ville som jag ville. Hade lite feber och öm i skinnet. Tänke att det går nog över till idag, men hela natten har jag haft ont. Så imorse ringde jag och sjukskrev mig, aldrig roligt men ibland nödvändigt. Tog det lugnt på fm  eller jag har väl inte härjat speciellt under dagen. Känner mig lite bättre så imorgon bör jag kunna jobba. Lite tur i oturen var det eftersom det inte var några riktiga lektioner, utan det var kompisdag med andra aktiviteter och jag hade ingen egen grupp utan skulle vara mer en som skulle vara där det behövdes.
Jag sydde klar en väska igår kväll som jag började på för ett tag sedan. Den har tyg från ett par gamla jeans, lite stuvar från en kjol som jag sydde till Lovis, fodret är en bit vanlig lakansväv som var lagom stor som jag hade hemma. Bra när man kan ta reda  på tyger som ligger här hemma.
Nu har jag börjat sy en "jacka" till Gina. Fleece tyget som jag har till den var också ett gammalt tyg somlegat länge. Gina är lite frusen av sig och om tre veckor sak hon ryckas och då kanske hon fryser ännu mer.
Igår trodde vi att Gina var sjuk igen, det kom blod när hon kissade. Per ringde veterinären och fick lämna ett urinprov, men hon varinte sjuk utan hon löper för första gången, trodde väl inte att det var dags redan, hon är ju bara sex månader.
 
Snart är det dags för hockey igen, heja Brynäs säger jag då :)
ha det bra
 Maja
Väskan framifrån. Mönstret finns i tidningen Quiltmagasinet nr 1/11

Baksidan

Fodret med två stora fickor och sedan gjorde jag en liten till mobilen på en av de stora.
 
Ska försöka göra flera, och ändra mönstret lite.
Den var rolig att sy men mycket pyssel med alla delar.

1 kommentar:

  1. jättefin!Det blir snyggt med jeans.Krya på dej..det går ju förkylningar här nu också..peppar, peppar..jag vill inte ha det nu.

    SvaraRadera

lämna ett spår efter er så blir jag glad