lördag 3 augusti 2013

VARMT :)

Idag ska det tydligen bli årets varmaste dag! Härligt säger många förfärligt säger någon, ja det berorpå vad man befinner sig en sådan här dag. Jobbar man på något ställe där man blir varm av att bara röra sig lite så är det inte så kul. Min förra arbetsplats som jag hade inom vården var ett hemskt ställe när det var varmt och då behölvde inte vara ens så  här varmt. Det var en pina vill jag lova. Som tur är ska det stället flyttas till nya lokaler som förhoppningsvis blir bättre klimatmässigt.
Men om jag ska tala för mig själv så tycker jag att det är lite för varmt, jag fixar inte värmen så bra, men då gör jag minimalt med rörelser, men jag klagar inte det är skönt med sol, kanske vi är lite piggare i höst och vinter för nu har vi fått sol.
Per har åkt till Falun och hjälper Jesper med tak jobb. Förhoppningsvis är de fler än Jesper och Per för där uppe är det varmt, usch. Jag och Sofie ska åka dit sedan, vi ska fira Victoria, hon fyllde redan i söndags men då var inte de hemma och inte jag heller. Imorgon ska vi fira mamma hon fyller 70 på måndag.
 
Igår Sydde jag klar en väska. Jag har hela sommarlovet tänkt sy en ny väska att ha på jobbet, men inte tagitmig den tiden. nu så gjorde jag det men den blev inte alls så som jag tänkt. Jag hade planerat att ha ett extra fack med dragkedja inni väskan men det blev bara skit. Så jag fodrade den som vanligt. Men den blev inte bra, handtaget blev vridet, ena ficka inni blev för stort och hänger :( Nä usch inte alls nöjd. Få se om jag hinner göra en till innan jobbet kallar. Jag har en vecka kvar innan jag börjar sedan en vecka till innan eleverna kommer.  Känns både ock nog vill man vara ledig men samtidigt är jag glad att gå tillbaka till ett jobb jag tycker om, så har det inte alltid varit. Dessutom till samma skola som jag varit på tidigare.
Nä nu ska jag nog försöka göra något innan det är dags att fara till Falun.
 
Väskan, linnetyg, eget "mönster"

Broderi på fickan

Min husvagnstavla som blev klar innan jag åkte till Finland. Den har legat och väntat på att bli klar ett längre tag nu, men nu så. Ser ni Gina under bordet. El perro esta bajo la mesa, den meningen lärde min spanska lärare oss och sa att säger ni det snabbt till någon som inte kan spanska så kanske ni imponerar. Vad det betyder? jo, hunden är under bordet, mycket väl använd mening att kunna, det säger man säkert ofta i Spanien. :)
 
Ha det gott och se till att dricka VATTEN
Maja

3 kommentarer:

 1. jaha nu finns det ingen länk igen som man ska klicka på för ev kommentarer, varför blir det så?? :(

  SvaraRadera
 2. Jag tycker väskan var fin, men jag kan defenitivt(?) inte sy sånt där fast jag skulle vilja.
  Husvagnstavlan är också jättefin.
  Och nog är det varmt idag och jag är glad att jag är ledig idag. På mitt jobb har det varit jättevarmt och jobba i sommar.
  Fast gubben och jag passade på att åka och storhandla och där inne var det inte allt för varmt.
  Ha en fortsatt skön lördagkväll!!!

  SvaraRadera
 3. Husvagnstavlam blev super bra... Den passar perfekt :)
  Dock triskt med väskan som inte blev som tänkt:( som du kanske läst har jag också påbörjat en väska... Stickorna rymde i väskan så allt har repat upp sig:( så det är att börja om :( men tid har jag ju nu när jag är ledig:) ha det gott

  SvaraRadera

lämna ett spår efter er så blir jag glad