tisdag 23 april 2013

INGET SÄRSKILT

Här sitter jag och kan inget annat, jodå den kan jag men jag vill inte. Tänkte bara göra mig påmind till er. Tänkte också visa upp lite saker som jag fick gjort i helgen.
Jag har varit och är fortfarande förkyld, mest ont i halsen och hosta, sedan har jag blivit jätte hes, jobbigt när man ska prata på jobbet. Men jag är på bättringsväg i alla fall. Har ju inte kunnat träffa mitt lilla nya barnbarn heller. Man vill ju inte riskera smitta ner familjen . Men idag fick jag snusa lite på henne. De var nämligen till Stockholm och köpte en ny bil. Per var med dem dit så på hemvägen stannade de till här och jag fick gosa lite. Inget namn har den lilla fått än heller, hoppas hon får det snart.
En randig t-shirt, mönster från Ottobre 2/13.

Tunika från Ottobre 5/11
Tygerna har jag haft hemma länge.
 
En sak som man borde vara det är en katt. De lever som små prinsessor. kommer och lägger sig på en hur som helst. De bara bestämmer och tar för sig. Jag är egentligen ingen katt människa, men vi fick ju liksom ta över Elins katt. Så vi har lite sönderrivna möbler och tapeter, tycker jag inte om :(

Här ligger katten på Per som den värsta komandoran.

Nu när det börjar bli lite varmare vissa stunder så ligger hon och njuter av solvärmen och vårat sällskap.
 
Detta kom posten med idag.
En mönsterbok, som jag läste om i någon annana blogg. Jag tyckte den verkade bra så i söndags beställde jag den från Adlibris och idag fick jag den. Är sugen att börja sy något ur den. Ska bara kolla igenom mina tyger och se om det finns något som jag kan använda.
 
Annars håller jag på att virka lite småsaker som jag visar upp när jag gjort det klart :)
 
Ha en bra vecka.
Maja

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

lämna ett spår efter er så blir jag glad