söndag 24 februari 2013

DÅ VAR DET GJORT :)

Igår åkte Per och jag till Torshälla utanför Eskilstuna och köpte en husvagn. Ja inte var det riktigt så att man åker och impulsköper, utan vi har tittat på flera alternativ och nu blev det den här. Vi ska hämta den i början på April. Nu längtar vi efter våren så vi kan sticka ut med den och bara njuta av tillvaron, rensa hjärnan från massa tankar. Det blev ju inte så mycket husvagns åkande förra sommaren eftersom vi krockade och blev utan bil hela sommaren. Jodå vi hade en lånebil, utan drag och vi hade nog inte åkt ändå då man lånar bilar. Men nu så ser vi framemot den här sommaren.
Utsidan på vagnen.

Sängarna

Köksdelen. vad tycks, ganska fin för att ha några år på nacken.
 
Jag har sytt lite också. en t-shirt till Noah.
Tyget är nog den sista biten av en mycket stor bit som jag haft i många år. Sydde en Stålmannan dräkt till syrrans grabb när han var 4-5 år och nu är han snart 17 :)
Som sagt den som spar han har. Det känns alltid bra när man kan sy "gratis"

Tröjan från framsidan. Delarna som jag har till fickan, knappslån, och siffran på ärmen är också småbitar som jag sparat länge, dem fick jag av en kompis som renased bland sina tyger och jag fick agera sopsäck :)
Fickan hamnade nog en aning för långt ner, men, men.
mönster från Ottobre 1/12
 

Ärmen med en siffra.

Halsringning med knappslå, tryckknappar.
 
Här hemma målas det lite, Per har ju tidigare målat taket vitt och nu spaljen också vit.

Blir väl bra? sedan ska vi byta golv i hallen.
Nu ska jag se på skidtävlingar och hålla tummarna för våra svenskor och svenskar, det kan ju behövas. Håller även för det finska landslaget men de behöver väl ännu mer tummar, synd nog.
 
Ha det gott alla
Maja
 

3 kommentarer:

  1. Grattis till husvagnen :) !!! Som du säkert kommer ihåg så köpte vi en förra sommaren och här bara längtar jag efter somamr och vår så vi kan hämta hem den igen :)

    SvaraRadera
  2. Grattis till den fina vagnen.

    SvaraRadera

lämna ett spår efter er så blir jag glad