torsdag 17 januari 2013

MAMMA MU

Nu har snart en arbetsvecka gått igen. Den har varit bra och det har varit fullt upp. Imorgon är jag troligen ledig, om inte någon blir sjuk, man hoppas ju att alla är friska dels för deras skull och lite för min skull så att man kan ta det lugnt. Jag har varit ganska trött men det är nog allt det nya som varit den här veckan. Jag har virkat en lite ko. Den var rolig att göra.
Bilderna är lite dåliga men ni kanske ser lite trots det.
Mönstret kommer från Hjertegarn, men jag har använt restgarner som jag hade hemma.
Sedan har jag broderat ögonen och fläckarna på ryggen, enligt mönstret så skulle man limma på små filtbitar, men tänkte ifall ett litet barn kommer åt det så är broderi bättre.
 
Kossan sitter så man ser spenarna
 
 
 
Uppifrån.
Jag är ju en riktig koälskare och den här var ju så söt. :)
Vad tycker ni??
 
hoppas ni har det varmt och skönt i helgen, för det ska ju bli kallt.
Maja
 
 
 
 
 
 

3 kommentarer:

  1. :) Skulle egentligen lägga detta under ALL MY MYSElF men det gick inte att läman kommentarer på det... ja ja... har precis köpt senaste OTTOBRE oxå men inte kommit till systadiet än :) måste blädra några gånger innan man kan börja... Vi har en helg helt i banrnens takt... vi har bara gjort saker med dem nästan:) Ska gå och packa väskor för morgon dagen vi ska åka iväg och åka skridskor HELA familjen :)... trevlig lördagskväll på dig!!/ tyglina

    SvaraRadera

lämna ett spår efter er så blir jag glad