torsdag 3 januari 2013

DAGARNA BARA FÖRSVINNER

Nu är det inte långt kvar av lovet. Man tror man ska hinna så mycket på de här dagarna men icke. Men man måste ju vila sig lite också.  Idag har jag knappt gjort någonting. Det har varit så mycket sport på TV. Sveriges småkronor tog sig ju till final efter straffar mot Ryssarna. Sedan har det varit skidor och nu skidskytte. Lite avslaget är det för det går ju inte så super bra för Sverige, men ibland kan det bli riktigt bra.
Halt och tråkigt är det ute också. Nästan all snö har smält bort och nu är det isgator och idag kom det snö på isen då blir det så svårt att se isfläckarna.
Jag har i alla fall börjat och sticka på en kofta till Ida. Vet inte om den blir lite stor, tycker det ser så ut, men man kanske misstar sig, då fram och bakstyckerna stickas ihop direkt. Vi får väl se.
dag köpte jag senaste Allers, där finns det ett mönster på en snygg kofta man kan vinna garnet till den om man har tur. Skulle gärna vilja sticka den, men vet inte om jag har tålamodet till det.
ja dt härvar en liten uppdatering, om ingenting egentligen :)
Koftan till Ida, mönstret finns i samma häfte som uggletröjan jag gjorde till Lovis i jul. "Smart till barn" SandnesGarn. Fast jag stickar i Marks&Kattens Superwash ull Safir.
Koftan i Allers. Tänk om man orkade sticka den :P
 
Ha det gott Maja

2 kommentarer:

  1. Man ska unna sig ibland att lata sig, koppla av och inte vara så aktiv. Snart kommer vardagen och med den alla måsten! Håller med, den kappan är jättesnygg men kanske ett evighetsjobb! / Annika

    SvaraRadera
  2. Jag hade tänkt att lägga in mitt garnförråd på Ravelry. Det kom jag på igår kväll.... Liiite sent!
    Jag börjar jobba i morgon, så det får bli en annan gång.
    God fortsättning!

    SvaraRadera

lämna ett spår efter er så blir jag glad