tisdag 16 oktober 2012

OJ,OJ OJ

Sitter här vid tv:n och tittar på Sverige -Tyskland i vm-kval match i fotboll. Sverige har inte mycket att sätta emot.
Efter 38 minuter så leder Tyskland mad 3-0, inte bra. Nog förstod man att Sverige skulle få det kämpigt mot tyskarna men det här är ju inte alls bra, som ett korplag spelar S just nu.
Samtidigt som jag tittar sitter jag och stickar på ett par vantar. Inget speciellt mönster utan jag stickar efter eget huvud vart efter stickningen pågår.
I helgen gjorde jag ett inspirations material till slöjden med tillhörande arbets beskrivning. Det är inte lätt att göra beskrivningar till elever på mellanstadiet. Den ska ju vara någorlunda enkel så att de kan klara sig utan min hjälp hela tiden. Vi får se om den fungerar.
Imorgon ska jag åka till Borlänge på mammografi. Det är så dåligt av landstinget att man ska behöva åka så långt för att få det gjort. Inte ingår det i högkostnads stämpeln, inte får man någon ersättning för resan, man måste ta ledigt från jobbet en hel dag, om man inte får en sen tid.
Förut kom det en vagn till vårt lasarett som man dels hade närmare till och inte behövde ta ledigt lika länge. Tyvärr är det många som på det här viset struntar i att kolla sina bröst och vad blir konsekvensen av det?
Arbetet som jag gjorde till skolan, toapappershållare, med broderi och applikation

Jag gjorde dekoration på båda sidorna, men det behöver inte eleverna göra. Jag ville bara visa olika variationer.Dessa håller jag på med.......också :)

Ha en bra kväll och morgondag
Maja

2 kommentarer:

 1. För flera år sedan kom det en mammografivagn till vår kommun(innan jag började få gå på kontroller), sen fick vi åka till närmaste lasarett i grannkommunen för vagnen stod där och nu får vi åka till länssjukhuset för en undersökning som tar max 10 minuter, men har en resa på 1,5 timme. Suck!
  Hoppas du hittar det du söker när du ändå är ute och far.
  Ha en bra onsdag!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja visst är det konstigt är landstinget sparar blir det dyrare för oss

   Radera

lämna ett spår efter er så blir jag glad