söndag 1 april 2012

PÅSKVECKAN!

En vecka till påsk så när på någon dag. Jag jobbar tre dagar den här veckan. Vi har jobbat in skärtorsdagen, skönt. Jag gör mina tre sista pass på vikariatet, så trist tycker jag, men jag tror och hoppas på att jag får jobba mycket som timvikarie. Idag har jag mått lite bättre, men helt bra har jag ju inte varit. Känns som om jag aldrig kommer att bli helt bra. Jag trotsade huvudvärken och tvättade köksfönstren i alla fall. Vi ska ju ha Pers släkt här på påskafton och då vill jag att de ska kunna titta ut genom fönstret, utan att öppna den. Vi brukar vara hos svärmor på påskafton, men i år kände hon att hon inte riktigt orkade, hon har varit lite krasslig i vinter, sedan fyller Per år på påskafton, så det passade bra att vara här i stället. När förnstren var tvättade började jag sy på en klänning till Lovis, lite 70-tals stuk tycker jag att det är. Blev avbruten syendet, eftersom vi skulle till syrran och gratta henne och hennes sambo, syrran fyllde den 22 mars, men sambon fyllde idag, det lilla skämtet :) Nä då, han är varken liten eller ett skämt. När vi kom hem såg vi slutet på Brynäs matchen som de vann, det är så roligt. Men sedan sydde jag klart klänningen, jag är supernöjd med resultatet. Nu är det bara att hoppas att den passar och att mottagaren är nöjd. Snart är baby sockorna klara. Vill bli klar innan påsklovet så att kollegan kan ge dem till sin systerdotter om den föds under lovet. vädret har verkligen varit aprillit, sol ena stunden, snöstorm i nästa, kallt som satan, vi får se hur veckan blir.
Klänningen, tyg från Stoffoch Stil, mönster ur Kreativa kvinnor nr 8 2008. Fållen nertill,
Halskant och ärmslut, Ser ni ugglorna i mönstret?
Har ni blivit lurade idag? det har inte jag, vad jag vet. Ha det så bra Maja

3 kommentarer:

  1. Fin den blev! Kommer passa fint i påsk :)

    SvaraRadera
  2. Bravo att du orkar stå i trots det onda!Nej, blev inte heller lurad, hade glömt i morse/förmiddag att det var just 1 april :)

    SvaraRadera
  3. Hoppas att din huvudvärk ger med sig, inte bra att du sover dåligt osv. Klänningen blev jättefin! Nytvättade fönster till Påsk är bara en dröm för mig...kom 10 cm snö inatt, solen skiner men är minusgrader. Önskar dig en GLAD PÅSK!

    SvaraRadera

lämna ett spår efter er så blir jag glad