tisdag 30 augusti 2011

HIMLEN HAR BLIVIT VACKRARE

Igår somnade vår älskade Asta in. Det är ett svårt beslut att ta men vi har vetat en tid att det går åt det hållet. Hon fick ett långt och bra liv, hon blev nästa 16,5 år. Inte många hundar i hennes storlek blir så gamla. Hon har varit en superbra hund. Alltid glad hon var så glad i alla människor. Lättlärd och klok. Så himlen kan skratta sig lycklig att hon kommit dit. Vi är glada att vi fått ha en så bra hund i så många år. Nu kommer vi nog, jag skriver nog inte skaffa oss någon ny hund. Tror inte jag orkar gå igenom detta en gång till. Vila i frid älskade fina Asta Maja

6 kommentarer:

 1. Det är mycket tungt att Asta lämnat oss. Men nu har hon det bra! När jag tänker på henne får jag en klum i halsen och ögonen sticker. Jag hann aldrig ta farväl av henne , jag kommer aldrig mer få se henne.

  Talade om för barnen igår att Asta inte lever längre. Ida förstod när jag talade om att hon varit hos djurdoktorn och fått en spruta, Noah tyckte det var konstigt och säger att han vill att Asta ska få en spruta så hon blir frisk igen, Ida höll med om det. Men jag förklarade att det går inte då tyckte Noah att ni kan skaffa en älg i stället för hund, varför frågade jag? Joo för dom dör aldrig sa Noah. Dom har funderingar dom små!

  Vila i frid tant Asta <3

  SvaraRadera
 2. Barn har alltid ganska kloka funderingar. Men Asta har det bra nu. man får minnas Asta som den friska hunden full av liv. <3

  SvaraRadera
 3. Åh, älskade Asta!

  SvaraRadera
 4. Kramar till er alla från Paradiset Kaos!

  SvaraRadera
 5. Jobbigt, men klokt beslut om hon vart sjuk.

  SvaraRadera
 6. Jag är ledsen för er skull att ni inte har er älskade hund längre. Det är alltid tungt att förlora en kär vän, men hon har det bra i sin hundhimmel nu.

  SvaraRadera

lämna ett spår efter er så blir jag glad