lördag 9 april 2011

NEDRÄKNING PÅGÅR

Nu är det nedräkning av flera anledningar. Dels av att påsklovet närmar sig, våren är på gång på riktigt men mest av allt, det är bara en vecka kvar innan vi åker till Italien och Milano. Fy farao vad det ska bli skönt och roligt att komma iväg. Det är ju bara synd att vi missar fotbollen, de har ju bytt från Söndag till Lördag och vi kommer ner dit på Lördag kväll :( men det finns ju annat att göra också. Veckan som gått har varit lite jobbig, har haft ont i min djävla skalle varje dag. Hoppas verkligen att den är bra när vi åker. Idag fyller vår älskade hund 16 år, det är inte klokt vad länge vi har haft henne. Sofie började på lekis samma höst som vi hade skaffat henne, vi köpte henne lagom till att sommarlovet började. Man undrar ju hur länge hon orkar hänga med. Idag har jag hängt tvätten ute för första gången i år, det är ett riktigt bra torkväder, varmt och blåsigt, sedan har Per och jag fikat ute på baksidan för första gången i år. Mycket saker för första gången kommer det att bli snart som tex grilla, gå barfota (fast det lär väl dröja ett tag till) Nu när vi varit ute lite mer idag, har katten sprungit omkring på baksidan och skuttat glatt då hon får sällskap. Isen i dammen håller på att smälta så snart kan vi lägga i fiskarna igen, som Per pysslat om så omsorgsfullt hela vintern. Sedan har jag sytt lite idag, försöker göra klart lite halvfärdiga arbeten som jag har på gång. En tunika till mig, ska nog ha med mig den när vi åker. Sedan har jag sytt klart ett par velourbyxor till Lovis. 16 åringen njuter av solen.
Katten myser, rullar runt på varma stenplattor
Fika i solen med en tiggande hund.
Isen smälter
Tvätten flyger i vinden. Kvistarna och grenarna som ligger på marken är från äppelträdet som fått ny frisyr
Min tunika, ingen bra bild, knappar fattas.
Lovis byxor.
Ett hjärta på bröstet

5 kommentarer:

 1. visst är det härligt att våren har kommit till våra trakter oxå :))

  SvaraRadera
 2. glömde ju: och alldeles underbart att få åka till Milano nu på våren...är liiite avis :p

  SvaraRadera
 3. Jag har satt ut stolarna och vi ska grilla ikväll. Det är vår i Huddinge också...
  Ska vi höras när du kommer hem för att försöka boka en dag att träffas? Ha en riktigt trevlig resa till Italien om vi inte hörs innan.

  SvaraRadera
 4. Klappa hunden från mig och mina djur och gratta henne så mycket.
  Här har vi också fikat lite ute i solen och blåsten.
  Ha en fortsatt skön helg!

  SvaraRadera
 5. Förstår att du har nedräkning vad härligt att få åka till Italien hoppas att ni får en underbar resa. Gratta 16-åringen inte dåligt hoppas att hon hänger med några år till. Här har våren oxå kommit alla snö har blåst bort även en hel massa träd. Ha en bra vecka.Kram

  SvaraRadera

lämna ett spår efter er så blir jag glad