torsdag 20 januari 2011

ENERGIN ÄR BORTA

Just nu går kroppen på sparlåga. Vet inte riktigt vad det är. Igår la jag mig redan kl 20.30. hade ont i huvudet men det är något annat också, som jag inte kan ta på. Sover oroligt, vaknar säkert 25 gånger varje natt. Är trött jämt. Hjärnan vill mer men sedan finns inte orken riktigt där. Jag planerar saker jag ska göra när jag har mina lediga dagar men när dagen är slut har jag inte gjort ett jota. Snart ska jag åka till jobbet och träffa dagens elevgrupper, niorna ska göra spagetti och köttfärssås och femmorna ska koka saftkräm, sedan har jag fyror i slöjd på en annan skola som ska brodera ett litet broderi till en ram de gjor i träslöjden :) dagen på jobbet blir både hektisk och rolig, tror jag. Kanske jag skriver lite i kväll beroende på hur jag mår, tills dess må bäst Maja

2 kommentarer:

  1. Det är fullmåne just nu, jag tänkte om det kunde ha något att göra med att du inte kan sova. Iförrgårnatt låg jag bara och vred och vände på mig, men inatt har jag sovit som en stock.
    Hoppas det blir en jättebra dag!

    SvaraRadera
  2. men oj vad skoj en lika citron. . . snokade runt på din blogg. Har släktingar på stället där du bok pappas farbror med fru, pappas 2 kusiner och deras barn. Men ändå är det 20 år sen jag senast var dit. Dom har sitt sommarställe här i Österbotten.

    SvaraRadera

lämna ett spår efter er så blir jag glad