lördag 8 januari 2011

DÅ VAR DET KLART! :D

Igår blev koftan till Ida klar. Så här fort har jag nog aldrig blivit klar med ett arbete som har flera stycken, men den här koftan var rolig och snabb att sticka. Nu fattas det knappar till den. Ska kolla om jag har knappar som passar i min knappsamling. Men man har ju nästan aldrig rätt antal om man skulle hitta någon som passar, så det blir nog att gå till butiken och fixa det. Nu har jag börjat virka på sjalen till mamma, hoppas det går lika fort, men nu börjar ju jobbet igen och då har man inte lika mycket tid och ork. Men mamma vill ju inte ha den förrän till sommaren senast och då ska den väl vara klar. Nu är det som sagt sista helgen innan skolan börjar igen. jag har haft ett bra jullov förutom min skalle som bråkade första veckan, nu har jag klarat mig i en vecka och hoppas det håller sig så. Nu får jag vänta till sportlovet innan man är ledig igen, :) Idag ska vi gratta en svåger som fyllde år i tisdags, och vi ska få lite mat där det är så skönt när man får mat då slipper man tänka på att laga själv, jag är ingen matlagningsmänniska (fast jag undervisar i hemkunskap....och slöjd) Koftan klar!!
Nu fattas det knappar till den.
Ha en bra Lördag där ute i landet Maja

9 kommentarer:

 1. Verkligen fin! Gillar kombinationen av färg och mönstret. Mycket fin.

  SvaraRadera
 2. det ser ut som det svarta är en liten väst. Fin! Ida kommer bli supernöjd :)

  SvaraRadera
 3. Jättefin! Kan man få beställa en till sig själv? Kanske inte i rosa...Vi får planera in en liten resa innan sportlovet.

  SvaraRadera
 4. Roligt att ni tycker om den.man blir glad när man får kred för det man gör.
  H: nej din ska väl vara grön, men ska jag göra en till så blir den nog aldrig klar:) klart vi ska fixa en resa snart!

  SvaraRadera
 5. hej vilken fin kofta vart kan man få tag i mönster kram maria

  SvaraRadera
 6. hej igen vet du vad jag prenumerear på just denna tidning men jag började pernumeration 2 månader efter denna mönster kom med i tidning tror du att jag hittar mönster i tidnings hemsidan kram maria

  SvaraRadera

lämna ett spår efter er så blir jag glad