fredag 24 september 2010

BRYNÄS

Sitter här och stressar upp mig eftersom jag ska jobba snart och ha en fem-sexa som är ganska livlig och intensiv, och mitt huvud bankar på. Jag har tagit två migräntabletter och de har inte hjälpt, än i alla fall. Det brukar hjälpa efter en, men som sagt var det är väl för att jag vill bli bra innan lektionen. Eleverna i den gruppen är ganska många och de är livliga som elever i den åldern ofta är.men jag ska väl stå ut trots skallen i de 100 minuter som de har lektion. Det känns som om jag kommit i ett skalle banks stim igen :( Ska sedan jobba helgen också och det har jag inte gjort på ett och ett halvt år och gudarna ska veta att det tar emot. Men det är väl bara att gilla läget och göra det bästa av situationen. Igår var Per och jag till Gävle på årets första Brynäs match och de spelade så bra. De slog djurgården med 4-2. sedan hade vi köpt programblad som vanligt, på dem kan man vinna lite olika priser vid en utlottning och nu vann vi snacks från OLW. Det var ju lite roligt att vinna för en gångs skull. Jag stickar på, på min uppifrån och ner kofta, sakta men säkert går det framåt. Tyvärr känner jag av mina händer allt för mycket för att orka sticka långa stunder. Nu blev det gnäll igen om min skalle och värk i händer, men det tar så mycket av min tid och jag blir så arg och lessen. Som nu på förmiddagen så hade jag tänkt hinna med lite annat än att ligga och vänta på att det ska klarna i huvudet. Hoppas det ger sig till eftermiddag och kvällen, för ikväll har jag tänkt göra en kycklingrätt som en arbetskamrat har gett mig receptet till. Ska tala om sedan hur det smakade. Nej, nu måste jag fixa iordning mig för att möta dagens klass. Maja Snacks från OLW
Kofta på G

6 kommentarer:

 1. Hej Maja!
  Vi har nog f-n vunnit allt UTOM en såndär chips-kartong..det får bli nästa mål :)
  Ja jäklar vilken ticks din kommentar fick inne hos mig :)))))
  Hoppas du får en fin helg vännen.
  Kram Git

  SvaraRadera
 2. Nejmen pappas favvo chips hihi ;)!! Kul att vinna något någongång. Fast jag har ju vunnit en kalorivåg :O

  SvaraRadera
 3. Kanske ska komma upp när Frölunda spelar...Ses vi nästa vecka?

  SvaraRadera
 4. Ticks var det med all säkerhet :)
  Vickis, det var tio små påsar i den med olika smaker så det finns nog något för oss alla.
  H:Kom upp du så får du se Frölunda :)det skulle vaa kul

  SvaraRadera
 5. Ni måste haft en trevlig kväll med så härliga vinster (chips,Brynäs). hoppas att värsta värken har släppt. Krya på dej och sköt om dej.

  SvaraRadera
 6. Har du testat B12 mot värk i händerna? Jag hade tidigare vansinnig värk i både händer och fötter. Det var inte förrän jag träffade en kvinnlig läkare som kollade upp mig som jag fick tipset om att B12-brist kan ge sådana symptom. Numera är jag smärtfri för det mesta. Om jag känner av att värken är på G igen tar jag ordentliga doser av B12 under en vecka och värken ger med sig. Det kan ju vara värt att testa!

  SvaraRadera

lämna ett spår efter er så blir jag glad