torsdag 26 augusti 2010

HOCKEY SÄSONGEN KAN STARTA!

Idag har jag haft min första lektion med de nya eleverna. Det var en trea och det var så kul. Treor är oftast så ivriga över allt de ska göra och det är så nytt för dem. En kille sa när lektionen var på slutet, - det här var mycket roligare än jag trodde :) sån´t blir man jätte glad över. Imorgon slka jag ha en blandgrupp av femmor och sexor, hoppas det går lika bra det med. Direkt efter jobbet var jag till frissan, det behövdes verkligen, såg ut som ett åkerspöke, skönt att bli av med lite och nu blev jag ganska kort igen. Nu har jag också jobbat några skift på vårdhemmet, men jag gillar det verkligen inte, har ont i magen innan jag ska dit, och har svårt att sova, men när jag väl är där så går det ju.
Nu har jag stickat klart mina Brynäs sockor till Per. Det räckte med ett nystan av Järbos klubbgarn, till ett par. Så nu kan jag göra ett par till mig med :) men skaftet är inte så långt därför gick det inte åt så mycket. Jag ska försöka ge mig på tantkoftans uppifrån och ner kofta, nu är det inte lika varmt längre så det blir ett bra projekt att hålla på med.
Då hade jag väl inget mer att förtälja Maja
Brynäs sockor
Tok Ida och Noah som bordsdekoration :) En misstänksam Lovis.

2 kommentarer:

 1. Haha, HEJJA BRYNÄS!! Själv har jag stickat både mössor och halsduk i klubbgarn, och fler lär det nog bli, för sönerna lär ju ha varsin Brynäs-mössa de med vad det lider :)

  SvaraRadera
 2. Hej Maja!!
  Va fina bilder!! Rena underverken!!
  Tack för din hälsning hos mig. Jag håller med dig om det du skrev.. jag hoppas att du får en annan läkare el att du får möjlighet att säga ifrån på skarpen!!!

  Hoppas du mår bra & att du får en underbar fortsättning på helgen!!
  Varm kram Tina

  SvaraRadera

lämna ett spår efter er så blir jag glad