lördag 12 juni 2010

STUDENTFEST

Då har det varit studenter i vår familj igen. Tove och Matilda som jag redan har skrivit om när de var på balen. Tyvärr regnade det hela tiden, så det vimlade av färgglada paraplyer medan vi väntade på att de skulle springa ut. När det till slut kom utspringandes, något försenade var alla glada och regnet struntade vi i. Jag stod och väntade på Tove och Per stod vid Matilda. Mycket kramar och blommor blev det. Efter allt kramande och en och annan tår, åkte vi hem till varsin systerdotter på lite förtäring. Syster hade gjort så mycket god mat, så man önskade man haft fyra magar. Nu får vi vänta två år till innan nästa student i släkten. Det har varit ganska intensivt med studenter då vi syskon fått barn årena efter och tom samma år i flera fall, men nu börjar det ta slut bara tre syskonbarn kvar, sen tar barnbarnen vid.
Tove kommer hem efter en lastbilsfärd med klassen, kusin Sofie ville vara med och spexa lite. Här får fina Tove vara själv.
Min kära syster med sin familj. Matilda på skolgården på Karlfeldts gymnasiet
Två virkade studenter, efter mönster ur Mia Bengtssons böcker. Den gula ur den gamla boken och apan ur den nya boken Jag gjorde ju en student sköldpadda till Kristoffer förra året http://maja-mittlillajag.blogspot.com/search/label/student

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

lämna ett spår efter er så blir jag glad