måndag 24 maj 2010

KLÄNNINGEN

Då var balklänningen till Tove klar. Det har varit många turer med intagningar och utsläpp med sömmar. Hela tiden har det varit något som varit konstigt. Förra fredagen verkade den vara klar, jag hade sytt på foder och allt, då blev klänningen för trång över rumpan trodde jag skulle bli galen. Igår sprättade jag alla sömmar jag kunde för att det inte skulle vara så trångt, bara T gick lite så åkte klänningen upp och blev knölig fram. Både jag och T var helt desperata. T ska åka utomlands på torsdag och kommer hem efter en vecka sedan är balen på tisdag de 8/6 så tiden börjar bli knapp. Jag har inte sovit mycket i natt och hade ingen lust alls att åka till jobbet ville bara bli klar. Det sista jag gjorde igår var att sprätta sömmen fram och sy som det skulle vara från början. När Tove kom och prova den idag satt den helt perfekt, fick bara form sy in den lite under bysten. Vi blev såååå lyckliga båda två. Nu kan T åka till Cypern i lugn och ro, och jag kan börja sy på lite annat som ligger och väntar i mitt huvud :-) Tove i sin klänning, helt ostylad Klänningen bakifrån En liten aftonväska till klänningen.

4 kommentarer:

 1. WHOW vilken snygg klänning, hon blir säkert balensdrottning.
  Vilken tur du har som får låna Eddie, dom var över förra helgen, jädrans vilken snygg kille han har blivit, visst var han störst i kullen men trodde aldrig att han skulle bli så maffig. Ha det så bra.

  SvaraRadera
 2. ooh, så fin den blev!

  SvaraRadera
 3. Jag packar grovsorterad ull, hur mycket vill Du ha? Större mängder skickas lättast med bussgods.
  Mail: sjovik.fredholm@telia.com

  SvaraRadera
 4. Vi skickar i papperssäckar. En full säck väger ca 5 kilo. Papper mellan varje fårs ull. Det är ju inte alla som har så fin ull att den är något att ha. Men en sån säck går nog att få ihop. Frakten går nog på 250- 300 kronor ungefär.

  SvaraRadera

lämna ett spår efter er så blir jag glad