söndag 18 april 2010

HELGEN SNART SLUT!

Den här helgen har jag varit mest för mig själv, och det har varit skönt. Ibland tänker man att man ska hinna göra en massa, men jag har mest latat mig. Jag har visserligen sytt lite på balklänningen, virkat en del. Jag köpte garn igår till en babyfilt, som jag virkar i mormorsrutor, har hittills gjort sju stycken. Jag har rensat lite i hallonhäcken, för den ser för dj...ig ut. Sedan grillade Per och jag när han kom hem från jobbet, köttet som jag köpt var inte alls bra, tur att salladen som jag gjorde till den var matig och god :)
Idag på fm kunde man sitta ute och dricka kaffet innan Per åkte och jobba.
Ikväll kommer Sofie hem efter ett träningsläget i Halmstad. Den blev lite misslyckad för hennes del. De hade en träningsmatch mot ett lag därifrån och blev trampad/stämplad på foten så hon kunde inte spela eller träna mer. Hoppas det går över fort så hon inte får dras med det när fotbollssäsongen kommer igång. Det jag verkligen skulle behöva göra nu är att ta reda på en strykhög som är hur stor som helst. Ja, det var lite om min lathelg. Undrar bara om jag ska fortsätta med det eller göra nå´t nyttigt. Vi får väl se.
Två bilder som jag hittat på nätet som jag tycker är så roliga ock klockrena. jag skrattar gott åt bilderna, hoppas ni också gör det... för ett skratt förlänger ju livet. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

lämna ett spår efter er så blir jag glad