tisdag 4 augusti 2009

tar det lugnt bara

I dag har Per och jag varit och plockat lite Kantareller. Alla säger att det finns huuuur mycket som helst, pyttsan. Visst vi hittade ganska mycket för att vara oss, men inte var det några hav av svamp. Grannen hittar jämt så mycket och han vägrar tala om var han hittar dem, taskigt :) men det skulle inte jag heller göra om jag hade ett ställe. Det var så varmt i skogen och flugorna var som tokiga på oss, myggen höll sig borta för vi hade på oss Mygga. När vi var på väg till bilen ramlade jag och slog i mitt knä. det gjorde så dj...a ont.
Var till mitt jobb idag och skrev på en tjänsteledighets ansökan , där var det lite kaotiskt, många patienter och lite personal, sommarvikarier som inte riktigt gör allt på rutin så det blir lite jobbigare för de ordinarie, inte för att vikarierna behöver vara dåliga men de är ju ovana osv. Glad var jag som fick gå därifrån och veta att jag inte behöver vara tillbaka förrän möjligtvis efter jul kanske om jag har tur inte då heller och då blir det nog aldrig mer :D
Imorgon fyller min mamma år (66) jag håller på att virka en amigurumi hund åt henne, men jag tror inte att den hinner bli klar, jag har så ont i skallen och då är det jobbigt att virka och det är svart garn som kan vara svårt att se. Hoppas jag orkar lite senare det är inte så mycket kvar på den, men orkar man inte, så orkar man inte.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

lämna ett spår efter er så blir jag glad